ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Οι οπαδοί των Metallica ψήφισαν το καλύτερο τραγούδι του συγκροτήματος

«Master Of Puppets» και «One» βρέθηκαν στον τελικό. Οι Metallica ξεκίνησαν την περίοδο του αναγκαστικού εγκλεισμού μια online ψηφοφορία ρωτώντας τους οπαδούς τους να ψηφίσουν το αγαπημένο τους τραγούδι. Ο μεγάλος νικητής των 32 ζευγαριών. Φωτιά πήρε το Instagram των Metallica της προηγούμενες εβδομάδες, με το συγκρότημα να ζητά από…

«Master Of Puppets» και «One» βρέθηκαν στον τελικό.

Οι Metallica ξεκίνησαν την περίοδο του αναγκαστικού εγκλεισμού μια online ψηφοφορία ρωτώντας τους οπαδούς τους να ψηφίσουν το αγαπημένο τους τραγούδι. Ο μεγάλος νικητής των 32 ζευγαριών.

Φωτιά πήρε το Instagram των Metallica της προηγούμενες εβδομάδες, με το συγκρότημα να ζητά από τους fans να επιλέξουν το κορυφαίο κομμάτι μέσα από την δισκογραφία τους.

Στον μεγάλο τελικό που έγινε πριν από λίγες ημέρες, το «Muster Of Puppets» βρέθηκε στον μεγάλο τελικό απέναντι στο «One», με το κομμάτι μέσα από το ομότιτλο album του 1986 να κερδίζει.

Το «Master Of Puppets» κέρδισε στους γύρους πριν τον τελικό σπουδαία τραγούδια των Metallica όπως το «Fade To Black», «Ride The Lightning» και «Sad But True», αλλά και πιο πρόσφατα αγαπημένα κομμάτια όπως το «Atlas, Rise!».

Latest from IN FOCUS

Go to Top