ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Opeth κυκλοφόρησαν το video του «Hjärtat Vet Vad Handen Gör»/»Heart In Hand»

Πρώτο δείγμα γραφής από το επερχόμενο album των Σουηδών. Οι Opeth έδωσαν στην δημοσιότητα το video clip του «Hjärtat Vet Vad Handen Gör»/»Heart In Hand», πρώτου single μέσα από το επερχόμενο album τους «In Cauda Venenum». Όπως είναι γνωστό, οι στίχοι στο νέο album θα είναι τόσο στα Σουηδικά όσο…

Πρώτο δείγμα γραφής από το επερχόμενο album των Σουηδών.

Οι Opeth έδωσαν στην δημοσιότητα το video clip του «Hjärtat Vet Vad Handen Gör»/»Heart In Hand», πρώτου single μέσα από το επερχόμενο album τους «In Cauda Venenum».

Όπως είναι γνωστό, οι στίχοι στο νέο album θα είναι τόσο στα Σουηδικά όσο και στα Αγγλικά. Παρακάτω, μπορείτε να ακούσετε και τις 2 versions, μέσα από το video.

Το «In Cauda Venenum» θα κυκλοφορήσει από την Nuclear Blast στις 27 Σεπτεμβρίου, με τον ηγέτη της μπάντας Mikael Åkerfeldt να δηλώνει για το «Hjärtat Vet Vad Handen Gör»/»Heart In Hand»: «Ήταν ένα από τα 2-3 πρώτα τραγούδια που έγραψα για τον δίσκο και ήξερα πως θα αρέσει στον κόσμο για την δυναμική του. Πρόκειται ίσως για το πιο ευθύ κομμάτι του δίσκου».

Και πρόσθεσε: «Είναι η πρώτη γεύση του δίσκου. Κάθε κομμάτι είναι διαφορετικό από τα υπόλοιπα και ελπίζω να απολαύσετε την ακρόαση».

Το tracklist του «In Cauda Venenum»:
01. Livet’s Trädgård / Garden Of Earthly Delights (Intro)
02. Svekets Prins / Dignity
03. Hjärtat Vet Vad Handen Gör / Heart In Hand
04. De Närmast Sörjande / Next Of Kin
05. Minnets Yta / Lovelorn Crime
06. Charlatan
07. Ingen Sanning Är Allas / Universal Truth
08. Banemannen / The Garroter
09. Kontinuerlig Drift / Continuum
10. Allting Tar Slut / All Things Will Pass

OPETH – IN CAUDA VENENUM

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top