ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Pain Of Salvation επιστρέφουν με το νέο album «Panther»

Δείτε το trailer του νέου δίσκου των Σουηδών. Οι Pain Of Salvation ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες του νέου τους album «Panther». Τον Αύγουστο η κυκλοφορία του δίσκου από την InsideOut. Δείτε το trailer του album. Ο διάδοχος του «In The Passing Light Of Day» θα κυκλοφορήσει στις 28 Αυγούστου, με το…

Δείτε το trailer του νέου δίσκου των Σουηδών.

Οι Pain Of Salvation ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες του νέου τους album «Panther». Τον Αύγουστο η κυκλοφορία του δίσκου από την InsideOut. Δείτε το trailer του album.

Ο διάδοχος του «In The Passing Light Of Day» θα κυκλοφορήσει στις 28 Αυγούστου, με το συγκρότημα να δίνει στην δημοσιότητα το trailer. Την παραγωγή του δίσκου έκανε ο ηγέτης του συγκροτήματος Daniel Gildenlöw σε συνεργασία με τον Daniel Bergstrand (In Flames, Devin Townsend, Meshuggah).

«Αυτός ο δίσκος μας πήρε 2 χρόνια. Ένιωθα ότι έπρεπε να πιέσουμε περισσότερο τους εαυτούς μας, δίχως όμως να χάσουμε την ταυτότητα μας. Στιχουργικά, το album αντικατοπτρίζει τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε» είπε στις δηλώσεις του ο Gildenlöw.

Δείτε το trailer του album:

Το tracklist του «Panther»:
01. Accelerator
02. Unfuture
03. Restless Boy
04. Wait
05. Keen To A Fault
06. Fur
07. Panther
08. Species
09. Icon

PAIN OF SALVATION – PANTHER

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top