ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Pain Of Salvation κυκλοφόρησαν το video του «Restless Boy»

Δεύτερο δείγμα μέσα από το «Panther». Οι Pain Of Salvation κυκλοφόρησαν το video clip του νέου τους single «Restless Boy», μέσα από το επερχόμενο album τους «Panther». Στις 28 Αυγούστου η κυκλοφορία του δίσκου από την InsideOut. Μετά το «Accelerator», οι Pain Of Salvation δίνουν στην δημοσιότητα ακόμα ένα δείγμα…

Δεύτερο δείγμα μέσα από το «Panther».

Οι Pain Of Salvation κυκλοφόρησαν το video clip του νέου τους single «Restless Boy», μέσα από το επερχόμενο album τους «Panther». Στις 28 Αυγούστου η κυκλοφορία του δίσκου από την InsideOut.

Μετά το «Accelerator», οι Pain Of Salvation δίνουν στην δημοσιότητα ακόμα ένα δείγμα μέσα από το νέο τους album «Panther», με την κυκλοφορία του «Restless Boy».

«Το «Restless Boy» είναι γραμμένο για μένα αλλά και για όλους όσοι αισθάνονται ότι κινούνται σε διαφορετικούς ρυθμούς και ταχύτητες σε σχέση με τα όσα συμβαίνουν γύρω τους» θα πει για το νέο τραγούδι ο εγκέφαλος του συγκροτήματος Daniel Gildenlöw.

«Όλοι στο συγκρότημα είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό το video. Ελπίζουμε να αρέσει και σε εσάς» θα προσθέσει.

Το tracklist του «Panther»:
01. Accelerator
02. Unfuture
03. Restless Boy
04. Wait
05. Keen To A Fault
06. Fur
07. Panther
08. Species
09. Icon

PAIN OF SALVATION – PANTHER

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top