ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Paradise Lost κυκλοφόρησαν το video του «Fall From Grace»

Δεύτερο single μέσα από το επερχόμενο album «Obsidian». Οι Paradise Lost έδωσαν στην δημοσιότητα το video clip για το νέο τους single «Fall From Grace». Πρόκειται για το δεύτερο κομμάτι μέσα από το επερχόμενο album τους «Obsidian», μετά το «Darker Thoughts». Στις 15 Μαΐου η κυκλοφορία του νέου album. «Το…

Δεύτερο single μέσα από το επερχόμενο album «Obsidian».

Οι Paradise Lost έδωσαν στην δημοσιότητα το video clip για το νέο τους single «Fall From Grace». Πρόκειται για το δεύτερο κομμάτι μέσα από το επερχόμενο album τους «Obsidian», μετά το «Darker Thoughts». Στις 15 Μαΐου η κυκλοφορία του νέου album.

«Το τραγούδι αυτό είναι για όσους παλεύουν με δύσκολες καταστάσεις και αρνούνται να το βάλουν κάτω» λέει για το «Fall From Grace» ο τραγουδιστής των Άγγλων, Nick Holmes.

Ο κιθαρίστας Greg Mackintosh πρόσθεσε: «Είναι το πρώτο κομμάτι που γράφτηκε για το νέο album, συνεπώς αυτό που βρίσκεται πιο κοντά στον προηγούμενο δίσκο μας, «Medusa». Πρόκειται για ένα κλασικό Paradise Lost τραγούδι».

Το «Fall From Grace» είναι το δεύτερο κομμάτι που ακούμε μέσα από το «Obsidian» μετά το «Darker Thoughts»:

Το tracklist του «Obsidian»:
01. Darker Thoughts
02. Fall From Grace
03. Ghosts
04. The Devil Embraced
05. Forsaken
06. Serenity
07. Ending Days
08. Hope Dies Young
09. Ravenghast

PARADISE LOST – OBSIDIAN

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top