ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Pearl Jam ανακοίνωσαν το νέο τους album «Gigaton»

Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες για το 11ο album των Αμερικανών. Οι Pearl Jam επιβεβαίωσαν τις φήμες , καθώς πριν από λίγο ανακοίνωσαν πως ο τίτλος του νέου τους 11ου συνολικά studio album είναι «Gigaton». Στις 27 Μαρτίου η κυκλοφορία του δίσκου. Στα σκαριά και η νέα περιοδεία των Αμερικανών. Ο διάδοχος του…

Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες για το 11ο album των Αμερικανών.

Οι Pearl Jam επιβεβαίωσαν τις φήμες , καθώς πριν από λίγο ανακοίνωσαν πως ο τίτλος του νέου τους 11ου συνολικά studio album είναι «Gigaton». Στις 27 Μαρτίου η κυκλοφορία του δίσκου. Στα σκαριά και η νέα περιοδεία των Αμερικανών.

Ο διάδοχος του «Lightning Bolt» του 2013 πρόκειται να κυκλοφορήσει από την Monkeywrench/Republic, με το πρώτο single «Dance Of The Clairvoyants» να κάνει πρεμιέρα τις επόμενες εβδομάδες.

Ουσιαστικά οι Pearl Jam επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες και τα ρεπορτάζ που τους ήθελαν να ανακοινώνουν σύντομα το νέο τους δισκογραφικό βήμα. Ο κιθαρίστας Mike McCready στις πρώτες του δηλώσεις για το επερχόμενο album τόνισε: «Η δημιουργία αυτού του δίσκου ήταν ένα μακρύ ταξίδι. Ζούμε σε σκοτεινούς καιρούς και για εμάς αυτός ο πειραματικός δρόμος οδηγεί στην λύτρωση».

Το εξώφυλλο του «Gigaton» απεικονίζει ένα παγωμένο τοπίο, από το Νορβηγικό αρχιπέλαγος του Svalbard.

Οι Pearl Jam έδωσαν στην δημοσιότητα και τις πρώτες συναυλίες της νέας τους περιοδείας σε Ηνωμένες Πολιτείες και Ευρώπη.

PEARL JAM – GIGATON

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top