ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Pearl Jam κυκλοφόρησαν επιτέλους το λογοκριμένο video του «Jeremy»

Με αφορμή την Ημέρα Ευαισθητοποίησης για την Ένοπλη Βία. Τα γεγονότα μετά την δολοφονία του George Floyd αλλά και φυσικά οι εξελίξεις γύρω από τον COVID-19 συνεχίζουν να μονοπωλούν το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον στις Ηνωμένες Πολιτείες, όμως υπάρχουν και άλλα σημαντικά θέματα από την επικαιρότητα. Ένα από αυτά -για τους Αμερικανούς-…

Με αφορμή την Ημέρα Ευαισθητοποίησης για την Ένοπλη Βία.

Τα γεγονότα μετά την δολοφονία του George Floyd αλλά και φυσικά οι εξελίξεις γύρω από τον COVID-19 συνεχίζουν να μονοπωλούν το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον στις Ηνωμένες Πολιτείες, όμως υπάρχουν και άλλα σημαντικά θέματα από την επικαιρότητα.

Ένα από αυτά -για τους Αμερικανούς- είναι η National Wear Orange Day ή αλλιώς National Gun Violence Awareness Day. Πρόκειται για την ημέρα Ευαισθητοποίησης των πολιτών για την ένοπλη βία.

Με αφορμή αυτή την ημέρα (5 Ιουνίου), οι Pearl Jam έδωσαν επιτέλους στην δημοσιότητα το λογοκριμένο video clip του «Jeremy», μέσα από το κλασικό πλέον ντεμπούτο τους «Ten», του 1991.

Ο Jeremy Wade Delle ήταν ένας 15χρος μαθητής που αυτοκτόνησε μπροστά στους συμμαθητές του το 1991 στο Texas, με τον Eddie Vedder ν εμπνέεται και να γράφει τους στίχους του τραγουδιού.

Στο video clip, τον ρόλο του Delle έχει ο Trevor Wilson, την ιστορία του οποίου μπορείτε να διαβάσετε στο αφιέρωμα του rockyourlife εδώ.

Τα τελευταία χρόνια το μη λογοκριμένο video «κυκλοφορούσε» σε bootleg εκδόσεις στο διαδίκτυο, με τους Pearl Jam να το δίνουν και επίσημα στην δημοσιότητα.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top