ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Οι Pearl Jam πρεσβευτές της φετινής Record Store Day

Οι Pearl Jam θα είναι οι επίσημοι «πρεσβευτές» της φετινής Records Store Day, που όπως κάθε χρόνο θα λάβει χώρα τον Απρίλιο. Οι grunge rockers από το Seattle παίρνουν την σκυτάλη από το hip hop ντουέτο Run The Jewels. Ως μέρα των ανεξάρτητων δισκοπωλείων έχει οριστεί φέτος η 13η Απριλίου,…

Οι Pearl Jam θα είναι οι επίσημοι «πρεσβευτές» της φετινής Records Store Day, που όπως κάθε χρόνο θα λάβει χώρα τον Απρίλιο.

Οι grunge rockers από το Seattle παίρνουν την σκυτάλη από το hip hop ντουέτο Run The Jewels.

Ως μέρα των ανεξάρτητων δισκοπωλείων έχει οριστεί φέτος η 13η Απριλίου, με τις ειδικές κυκλοφορίες να ανακοινώνονται μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Μιλώντας για το γεγονός, ο Mike McCready από την πλευρά των Pearl Jam δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή για εμάς. Τα ανεξάρτητα δισκοπωλεία ήταν πολύ σημαντικά για μένα, από όταν ήμουν 12 ετών. Ακόμα και όταν ήμουν μικρός και δεν ήξερα, κάθε δισκοπωλείο ήταν ένας παράδεισος».

Ο McCready μίλησε για τον ρόλο των δισκοπωλείων: «Εκεί μπορείτε να γνωρίσετε ανθρώπους, να μιλήσετε για μουσική, να ψάξετε, αλλά κυρίως να μάθετε νέους ήχους»

Και πρόσθεσε: «Υποστηρίξτε αυτά τα μαγαζιά. Είναι ένα καλό μέρος της κοινωνίας. Αν αγαπάτε την μουσική, εκεί είναι το μέρος να ψάξετε για αυτήν. Έτσι βοηθάτε και τους ανθρώπους που δουλεύουν σε αυτά».

Δείτε το video της φετινής Record Store Day με τους Pearl Jam:

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top