ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Pink Floyd δίνουν στην δημοσιότητα σπάνιες ηχογραφήσεις

Η Evolving Pink Floyd Playlist θα ανανεώνεται καθημερινά! Οι Pink Floyd ανοίγουν τα αρχεία τους και δίνουν στους fans σπάνιες, αρχειακές ηχογραφήσεις, δημιουργώντας την μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα playlist. Πρώτο κομμάτι η ζωντανή εκτέλεση του «Us & Them» που ηχογραφήθηκε στο Empire Pool του Λονδίνου το 1974. Με τον τίτλο «Syd,…

Η Evolving Pink Floyd Playlist θα ανανεώνεται καθημερινά!

Οι Pink Floyd ανοίγουν τα αρχεία τους και δίνουν στους fans σπάνιες, αρχειακές ηχογραφήσεις, δημιουργώντας την μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα playlist. Πρώτο κομμάτι η ζωντανή εκτέλεση του «Us & Them» που ηχογραφήθηκε στο Empire Pool του Λονδίνου το 1974.

Με τον τίτλο «Syd, Roger, Richard, Nick and David – An Evolving Pink Floyd Playlist», το συγκρότημα πρόκειται να δώσει πρόσβαση στους fans σε ηχογραφήσεις που είτε είναι δυσεύρετες, είτε δεν έχουν κυκλοφορήσει ποτέ στις ψηφιακές πλατφόρμες.

Μια τέτοια είναι η ζωντανή εκτέλεση του «Us & Them» από το Empire Pool του Λονδίνου το 1974, η οποία στο παρελθόν είχε κυκλοφορήσει στο Immersion box set του «The Dark Side Of The Moon», αλλά γίνεται διαθέσιμη για πρώτη φορά σε YouTube και Spotify:

Η λίστα θα ανανεώνεται καθημερινά και σύμφωνα με το συγκρότημα πρόκειται για μια «ευκαιρία να ανακαλύψεις και να εμβαθύνεις στην μουσική των Pink Floyd». Στόχος είναι να δημιουργηθεί μια λίστα με γνωστά αλλά και άγνωστα τραγούδια των Βρετανών rock θρύλων.

Κάθε Παρασκευή, η λίστα θα ανανεώνεται με σπάνιες εκτελέσεις τραγουδιών, ζωντανές ηχογραφήσεις ή ακόμα και demos, τα οποία έχουν στο παρελθόν κυκλοφορήσει σε ειδικές συλλεκτικές εκδόσεις, B-sides ή ακόμα και σε box sets.

Την επόμενη Παρασκευή, 29 Μαΐου, θα κυκλοφορήσει το «Have A Cigar (Alternate version)» το οποίο βρίσκεται στο box set του «Wish You Were Here», ενώ στις 5 Ιουνίου θα ακούσουμε την live εκτέλεση του «Any Colour You Like (Live at Wembley 1974) μέσα από το «κουτί» του «The Dark Side Of The Moon». Στις 12 Ιουνίου θα είναι διαθέσιμο το «Run Like Hell (The Wall WIP pt2 Band Demo) μέσα από το «The Wall Immersion» και μια εβδομάδα αργότερα το «Money (Early mix 1972) μέσα από το box set για το «The Dark Side Of The Moon».

Τα τραγούδια θα είναι διαθέσιμα κάθε Παρασκευή σε όλες τις μεγάλες ψηφιακές πλατφόρμες.

Όλα αυτά, λίγες ημέρες μετά το ξέσπασμα του Roger Waters στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον αποκλεισμό που βιώνει από τις επίσημες σελίδες του συγκροτήματος.

Latest from TOP STORIES

Go to Top