ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Prophets Of Rage ανακοίνωσαν την διάλυση τους

Μετά την επαναδραστηριοποίηση των Rage Against The Machine. Η ανακοίνωση της επαναδραστηριοποίησης των Rage Against The Machine σήμανε το οριστικό τέλος των Prophets Of Rage. Οι Prophets Of Rage ουσιαστικά ολοκληρώνουν τον κύκλο τους έπειτα από ένα ομότιτλο album το 2017. Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο B-Real έγραψε:…

Μετά την επαναδραστηριοποίηση των Rage Against The Machine.

Η ανακοίνωση της επαναδραστηριοποίησης των Rage Against The Machine σήμανε το οριστικό τέλος των Prophets Of Rage.

Οι Prophets Of Rage ουσιαστικά ολοκληρώνουν τον κύκλο τους έπειτα από ένα ομότιτλο album το 2017.

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο B-Real έγραψε: «Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους fans που υποστήριξαν τους Prophets Of Rage το διάστημα που ήμασταν μαζί. Ήταν μεγάλη μου τιμή να μοιραστώ την σκηνή με τα παιδιά. Σπουδαίες στιγμές και υπέροχες αναμνήσεις».

https://www.instagram.com/p/B4VS1ZABkKj/?utm_source=ig_embed

Και συνέχισε: «Ήταν υπέροχο για όσο κράτησε. Αφήσαμε το στίγμα μας και αυτό ήταν το ζητούμενο για εμάς. Συνεχίστε να παλεύετε».

Και ο Chuck D όμως έδωσε το δικό του μήνυμα γράφοντας πως οι Prophets Of Rage ήταν μια «αποστολή σε περίεργους καιρούς».

https://twitter.com/MrChuckD/status/1190459796815613952

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top