ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Public Enemy ανακοίνωσαν νέο album και την επιστροφή τους στην Def Jam

Τον Σεπτέμβριο η κυκλοφορία του «What You Gonna Do When The Grid Goes Down?». Οι Public Enemy επιστρέφουν στην δισκογραφία με το νέο τους album «What You Gonna Do When The Grid Goes Down?», το οποίο θα κυκλοφορήσουν μέσω της Def Jam Records! Στις 25 Σεπτεμβρίου στα ράφια των καταστημάτων…

Τον Σεπτέμβριο η κυκλοφορία του «What You Gonna Do When The Grid Goes Down?».

Οι Public Enemy επιστρέφουν στην δισκογραφία με το νέο τους album «What You Gonna Do When The Grid Goes Down?», το οποίο θα κυκλοφορήσουν μέσω της Def Jam Records! Στις 25 Σεπτεμβρίου στα ράφια των καταστημάτων ο δίσκος.

Στην δισκογραφική εταιρία στην οποία πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους επιστρέφουν οι Public Enemy, οι οποίοι θα κυκλοφορήσουν στο τέλος του ερχόμενου μήνα το ολοκαίνουριο album τους «What You Gonna Do When The Grid Goes Down?». Για «αναγκαία επιστροφή» έκανε λόγο ο Chuck D., στις πρώτες του δηλώσεις για τον δίσκο, προσθέτοντας: «Τα τραγούδια των Public Enemy έχουν αφήσει ισχυρό ηχητικό αποτύπωμα στον χρόνο. Σε τέτοιους καιρούς, είναι αναγκαία η επιστροφή σε αυτό που αποκαλούμε σπίτι μας».

Ο Flavor Flav πρόσθεσε: «Για εμάς η Def Jam είναι το μέρος που μεγαλώσαμε. Είναι πολύ ευχάριστο που επιστρέφουμε πίσω στο σπίτι».

Οι hip-hop θρύλοι έδωσαν στην δημοσιότητα και μια νέα εκδοχή του «Fight The Power: Remix 2020″, για την οποία δήλωσαν ότι «αποτυπώνει την καταστροφή και το κακό που έχει κάνει η σημερινή κυβέρνηση στην χώρα και τους κατοίκους της».

Ο πρόεδρος της Def Jam, Jeff Harleston, είπε για την επιστροφή των Public Enemy: «Όπως πολλοί από εμάς, έτσι και εγώ, είμαι οπαδός των Public Enemy εδώ και χρόνια. Πρόκειται για ένα συγκρότημα παράδειγμα που ενώνει τους ανθρώπους και η φωνή τους είναι απαραίτητη στον δημόσιο διάλογο. Η Def Jam αισθάνεται πολύ περήφανη και καλωσορίζει τους Public Enemy πίσω στο σπίτι».

Το tracklist του «What You Gonna Do When The Grid Goes Down» καθώς και οι υπόλοιπες λεπτομέρειες του νέου δίσκου θα ανακοινωθούν σύντομα.

 

PUBLIC ENEMY – WHAT YOU GONNA DO WHEN THE GRID GOES DOWN?

Latest from TOP STORIES

Go to Top