ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Pure Reason Revolution ανακοίνωσαν το album «Eupnea»

Οι Άγγλοι επιστρέφουν στην δισκογραφία μετά από δέκα χρόνια. Οι Pure Reason Revolution την περασμένη χρονιά ανακοίνωσαν την επαναδραστηριοποίηση τους και αυτή την εβδομάδα ανακοίνωσαν την δισκογραφική τους επιστροφή. Το νέο album των Άγγλων progressive rockers τιτλοφορείται «Eupnea» και θα κυκλοφορήσει από την InsideOut στις 3 Απριλίου. Το album περιλαμβάνει…

Οι Άγγλοι επιστρέφουν στην δισκογραφία μετά από δέκα χρόνια.

Οι Pure Reason Revolution την περασμένη χρονιά ανακοίνωσαν την επαναδραστηριοποίηση τους και αυτή την εβδομάδα ανακοίνωσαν την δισκογραφική τους επιστροφή. Το νέο album των Άγγλων progressive rockers τιτλοφορείται «Eupnea» και θα κυκλοφορήσει από την InsideOut στις 3 Απριλίου.

Το album περιλαμβάνει έξι τραγούδια με το συγκρότημα για δηλώνει για ακόμα μια φορά πως στην μουσική του «δεν υπάρχουν όρια».

Σε ένα μικρό video που έδωσαν στην δημοσιότητα, οι Jon Courtney και Chloë Alper εξηγούν πως αποφάσισαν να επαναδραστηριοποιηθούν μουσικά, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως έχουν αφήσει κάτι στην μέση.

«Μετά από ένα μακρύ διάστημα αποχής, νιώσαμε πως επιτέλους είχε έρθει πάλι η ώρα να δημιουργήσουμε progressive μουσική. Όταν αρχίσαμε να ανταλλάσουμε demos είδαμε πως τα νέα κομμάτια ήταν κοντά στο αρχικό prog ύφος των Pure Reason Revolution» θα πει σε άλλο σημείο του video το group.

Το tracklist του «Eupnea»:
01. New Obsession
02. Silent Genesis
03. Maelstrom
04. Ghosts & Typhoons
05. Beyond Our Bodies
06. Eupnea

PURE REASON REVOLUTION – EUPNEA

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top