ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Puscifer κυκλοφόρησαν το video του νέου τους single «Apocalyptical»

Πρώτο τραγούδι μετά από πέντε χρόνια. Οι Puscifer του Maynard James Keenan έσπασαν την σιωπή πέντε χρόνια και επιστρέφουν στο προσκήνιο με το video του νέου τους single «Apocalyptical». Προπομπός του νέου δίσκου το τραγούδι. Στα τέλη του προηγούμενου μήνα σας είχαμε αποκαλύψει την πρόθεση των Puscifer να κυκλοφορήσουν νέα…

Πρώτο τραγούδι μετά από πέντε χρόνια.

Οι Puscifer του Maynard James Keenan έσπασαν την σιωπή πέντε χρόνια και επιστρέφουν στο προσκήνιο με το video του νέου τους single «Apocalyptical». Προπομπός του νέου δίσκου το τραγούδι.

Στα τέλη του προηγούμενου μήνα σας είχαμε αποκαλύψει την πρόθεση των Puscifer να κυκλοφορήσουν νέα μουσική μέσα στο 2020. Το συγκρότημα έκανε σήμερα την έκπληξη και έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο του τραγούδι μετά το 2015.

Με έντονα ηλεκτρονικά vibes, το «Apocalyptical» αποτελεί το πρώτο δείγμα γραφής από το album που θα κυκλοφορήσει μέσα στο φθινόπωρο, όπως μας ενημερώνει το συγκρότημα στο τέλος του video.

Οι Puscifer είχαν κυκλοφορήσει το τελευταίο τους album, «Money Shot» το 2015. Αρχικά το πλάνο φαίνεται πως τους ήθελε να κυκλοφορούν το νέο album στις αρχές του 2021, ωστόσο οι συναυλιακές υποχρεώσεις του Keenan με τους Tool οι οποίες μετατέθηκαν για την επόμενη χρονιά ελέω COVID-19, επισπεύδουν τις διαδικασίες.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top