ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ CULTURE

Οι Queen κυκλοφορούν σε γραμματόσημα από τα Βρετανικά Ταχυδρομεία

Με αφορμή τα 50α γενέθλια του συγκροτήματος. Οι Queen πρόκειται να εμφανιστούν σε μια νέα σειρά γραμματοσήμων που παρουσίασαν τα Βρετανικά Ταχυδρομεία (Royal Mail), με αφορμή τον εορτασμό των 50 ετών από την ίδρυση του συγκροτήματος. Τον Ιούλιο η κυκλοφορία τους. Οι Queen θα είναι το τρίτο rock συγκρότημα μετά…

Με αφορμή τα 50α γενέθλια του συγκροτήματος.

Οι Queen πρόκειται να εμφανιστούν σε μια νέα σειρά γραμματοσήμων που παρουσίασαν τα Βρετανικά Ταχυδρομεία (Royal Mail), με αφορμή τον εορτασμό των 50 ετών από την ίδρυση του συγκροτήματος. Τον Ιούλιο η κυκλοφορία τους.

Οι Queen θα είναι το τρίτο rock συγκρότημα μετά τους Beatles το 2007 και τους Pink Floyd το 2016 που θα τιμηθούν από τα Βρετανικά Ταχυδρομεία με μια σειρά γραμματοσήμων. Πρόκειται για μια σειρά από 13 γραμματόσημα που θα κυκλοφορήσουν στις 9 Ιουλίου και απεικονίζουν 8 εξώφυλλα κλασικών albums, 4 live φωτογραφίες και 1 ολόκληρου του συγκροτήματος.

Τα εξώφυλλα των δίσκων είναι τα «Queen II» (1974), «Sheer Heart Attack» (1974), «A Night At The Opera» (1975), «News Of The World» (1977), «The Game» (1980), «Greatest Hits» (1981), «The Works» (1984) και «Innuendo» (1991).

«Είναι δύσκολο να εκφράσω τα συναισθήματα μου βλέποντας αυτά τα καταπληκτικά γραμματόσημα. Ξεκινήσαμε τέσσερις νεαροί να κάνουμε το πιο τρελό μας όνειρο πραγματικότητα και ακόμα και σήμερα είναι πολύ δύσκολο κάποιες φορές να συνειδητοποιήσω τι έχουμε πετύχει» είπε ο Brian May.

«Πρόκειται για τεράστια τιμή. Ευχαριστούμε το Royal Mail» πρόσθεσε ο Roger Taylor.

Τα γραμματόσημα είναι διαθέσιμα για προ-παραγγελία εδώ.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from CULTURE

Go to Top