Οι Raconteurs θα κυκλοφορήσουν 3″ single την RSD 2019

R NEWS TEAM
Posted on Ιανουάριος 14, 2019, 8:05 πμ
34 secs

Το 2019 είναι χρονιά επιστροφής για τους Raconteurs του Jack White.

Οι Αμερικανοί rockers ανακοίνωσαν την δισκογραφική τους επιστροφή, κυκλοφορώντας παράλληλα και τα δύο νέα τους τραγούδια «Sunday Driver» και «Now That You’re Gone».

Τώρα, το συγκρότημα ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει για τις ανάγκες της φετινής Record Store Day, τον ερχόμενο Απρίλιο, ένα single 3 ιντσών!

Μια προσεκτική ματιά στην φωτογραφία που ανέβασαν στο Facebook οι Raconteurs αλλά και το επίσημο προφίλ της Record Store Day, αποκαλύπτεται πως το single θα είναι το κομμάτι «Store Bought Bones», το οποίο βρίσκεται στο album «Broken Bought Bones» του 2006. Στην φωτογραφία διακρίνεται και ένα mini πικ-απ Crosley, με το hashtag #RSD19.

Από ότι αφήνεται να εννοηθεί, τόσο το 3″ single, όσο και το mini player της Crosley, θα είναι διαθέσιμα για το κοινό την άνοιξη.

Θυμίζουμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Jack White ρίχνει στην αγορά κάτι αντίστοιχο. Το 2005 με τους The White Stripes είχε κυκλοφορήσει το περιβόητο Triple Inchophone, το οποίο μάλιστα είχε συνοδεύσει με μια σειρά από singles όπως τα «Seven Nation Army», «Fell In Love With A Girl» και άλλα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το video με το «Seven Nation Army» παιγμένο στο Triple Inchophone.

R NEWS TEAM
ROCK YOUR LIFE NEWS TEAM - THE ROCK DAILY POST