ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Radiohead δίνουν πρόσβαση στους fans σε αρχειακό υλικό

Η «ανοιχτή βιβλιοθήκη» των Άγγλων. Οι Radiohead λανσάρουν την δική τους «ανοιχτή βιβλιοθήκη» προκειμένου να δώσουν πρόσβαση στους fans σε αρχειακό υλικό. Σπάνια EPs, B-sides, συλλογές, live bootlegs, merchandise και ακυκλοφόρητα τραγούδια βρίσκονται πλέον στην διάθεση των οπαδών του group. Από σήμερα, Δευτέρα 20 Ιανουαρίου, οι φίλοι των Radiohead μπορούν…

Η «ανοιχτή βιβλιοθήκη» των Άγγλων.

Οι Radiohead λανσάρουν την δική τους «ανοιχτή βιβλιοθήκη» προκειμένου να δώσουν πρόσβαση στους fans σε αρχειακό υλικό. Σπάνια EPs, B-sides, συλλογές, live bootlegs, merchandise και ακυκλοφόρητα τραγούδια βρίσκονται πλέον στην διάθεση των οπαδών του group.

Από σήμερα, Δευτέρα 20 Ιανουαρίου, οι φίλοι των Radiohead μπορούν να εγγραφούν στην βιβλιοθήκη του group και να αποκτήσουν πρόσβαση στο πολύτιμο υλικό του group.

Για πρώτη φορά διατίθεται επίσημα στο διαδίκτυο υλικό όπως το EP του group «Drill», το «I Want None Of This» από την συλλογή «Help!: A Day In The Life», καθώς και το «TKOL RMX 8» remix EP. Επιπλέον, διατίθενται HD videos από όλα τα video clip των Radiohead, τηλεοπτικές εμφανίσεις, B-sides και συλλογές. Οι fans θα έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν και merchandise που πλέον έχει εξαντληθεί, όπως t-shirts και posters.

Με αφορμή το λανσάρισμα της βιβλιοθήκης, τα μέλη της μπάντας θα παρουσιάσουν καθημερινά επιλεγμένο αρχειακό υλικό του group.

Latest from TOP STORIES

Go to Top