ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Rammstein μπήκαν ξανά στο studio!

Οι Rammstein ηχογραφούν υλικό για τον διάδοχο του ομότιτλου album τους. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Rammstein World που, οι Γερμανοί ηγέτες του industrial metal βρίσκονται στην Γαλλία, στο studio όπου ηχογράφησαν το περσινό ομότιτλο studio album τους! Φήμες για ηχογράφηση νέου δίσκου. Το συγκρότημα φαίνεται πως εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο…

Οι Rammstein ηχογραφούν υλικό για τον διάδοχο του ομότιτλου album τους.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Rammstein World που, οι Γερμανοί ηγέτες του industrial metal βρίσκονται στην Γαλλία, στο studio όπου ηχογράφησαν το περσινό ομότιτλο studio album τους! Φήμες για ηχογράφηση νέου δίσκου.

Το συγκρότημα φαίνεται πως εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την περίοδο της καραντίνας αλλά και την συναυλιακή στασιμότητα που επικρατεί σε ολόκληρο τον κόσμο, συνθέτοντας νέα τραγούδια. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως το συγκρότημα μαζί με κάποια μέλη από το crew εντοπίστηκε στο Saint-Rémy-de-Provenc, εκεί όπου βρίσκονται τα La Fabrique Studios.

Η είδηση αυτή έρχεται σε συνέχεια των δηλώσεων του drummer Christoph Schneider, ο οποίος στις αρχές του καλοκαιριού σε ραδιοφωνική του συνέντευξη αποκάλυψε πως το συγκρότημα έχει υλικό και ιδέες για ένα νέο album: «Συναντηθήκαμε και ήδη ξεκινήσαμε να συνθέτουμε. Θέλουμε πολύ να γράψουμε νέο υλικό, ασχέτως με το εάν θα το κυκλοφορήσουμε ή όχι. Οι συνθήκες είναι περίεργες».

Για το πότε θα πρέπει να περιμένουμε ένα νέο album από τους Rammstein φυσικά ούτε λόγος, δεδομένων τόσο των συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί με τον covid-19 αλλά και τα μεγάλα δισκογραφικά κενά που υπάρχουν ανάμεσα στα albums του group.

Στις αρχές του 2020 ο τραγουδιστής του group Till Lindemann μπήκε στην εντατική, με τους γιατρούς να φοβούνται ότι έχει προσληφθεί από τον κορωνοϊό. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Bild, ο Lindemann παρουσίασε πολύ υψηλό πυρετό και πνευμονία και για αυτό κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του στην εντατική. Λίγο μετά, με ανάρτηση τους στο Facebook, οι Rammstein ενημέρωσαν τελικά τους fans ότι το δεύτερο τεστ στο οποίο υποβλήθηκε ο Lindemann ήταν ευτυχώς αρνητικό.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, το «Rammstein» δεν θα είναι το κύκνειο άσμα του σπουδαίου επιδραστικού συγκροτήματος.

Θυμίζουμε ότι το τελευταίο album του group βρέθηκε στην λίστα του rockyourlife με τα 50 κορυφαία studio albums του 2019.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top