ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Red Hot Chili Peppers φουλάρουν για το νέο τους album

Θα δώσουν συναυλία στις Πυραμίδες της Αιγύπτου. Οι Red Hot Chili Peppers βρίσκονται σε διαδικασία σύνθεσης νέου album, το οποίο θα διαδεχθεί το «The Getaway» του 2016. Ο drummer του συγκροτήματος Chad Smith αναφέρθηκε στην διαδικασία, λέγοντας πως το όλο project έχει πάει λίγο πίσω, εξαιτίας των καταστροφικών πυρκαγιών που…

Θα δώσουν συναυλία στις Πυραμίδες της Αιγύπτου.

Οι Red Hot Chili Peppers βρίσκονται σε διαδικασία σύνθεσης νέου album, το οποίο θα διαδεχθεί το «The Getaway» του 2016.

Ο drummer του συγκροτήματος Chad Smith αναφέρθηκε στην διαδικασία, λέγοντας πως το όλο project έχει πάει λίγο πίσω, εξαιτίας των καταστροφικών πυρκαγιών που έπληξαν την Νότια Καλιφόρνια στα τέλη του περασμένου χρόνου, αφήνοντας πίσω της νεκρούς αλλά και πολλές καταστροφές.

«Ο χώρος που παίζαμε και προβάραμε τα νέα μας τραγούδια ευτυχώς δεν κάηκε από την φωτιά. Όμως ήταν αδύνατο να πάμε στην περιοχή. Όλη αυτή η καταστροφή μας έκανε να σταματήσουμε την διαδικασία» είπε ο Chad Smith.

Οι Peppers έχουν πλέον επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς, με το νέο που θα κυκλοφορήσει μέσα στην χρονιά να παίρνει σχήμα σιγά σιγά.

Αν και η ημέρα ολοκλήρωσης του δίσκου αργεί, οι Red Hot Chili Peppers ανακοίνωσαν πως στις 15 Μαρτίου θα δώσουν συναυλία στις Πυραμίδες της Γκίζας στην Αίγυπτο.

Το συγκρότημα ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το σχετικό video:

History in the making! #RHCPEgypt

"Once you know you can never go back"#RHCPEGYPTRSVP: http://bit.ly/2AXtyI3

Gepostet von Live At The Pyramids am Mittwoch, 16. Januar 2019

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top