Οι Red Hot Chili Peppers live από τις πυραμίδες

R NEWS TEAM
Posted on Μάρτιος 14, 2019, 7:00 πμ
16 secs

Ένα πολύ ιδιαίτερο show των Red Hot Chili Peppers θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν online οι fans του συγκροτήματος.

Οι Αμερικανοί superstars θα παίξουν ζωντανά την ερχόμενη Παρασκευή στην πυραμίδα της Γκίζας, με το show να μεταδίδεται ζωντανά μέσω internet σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο μπασίστας Flea έκανε λόγο για μια σπουδαία πρόκληση που γεμίζει το συγκρότημα με ενθουσιασμό. «Ερχόμαστε σε επαφή με νέους ρυθμούς, νέους ανθρώπους και κουλτούρα» είπε μεταξύ άλλων ο Flea.

Το live show των Red Hot Chili Peppers θα μεταδοθεί στις 9pm EET / 7pm GMT / 2pm EST / 11am PST.

Συντονιστείτε στην σελίδα του συγκροτήματος στο YouTube την Παρασκευή και απολαύστε τους Red Hot Chili Peppers σε ένα διαφορετικό show.

R NEWS TEAM
ROCK YOUR LIFE NEWS TEAM - THE ROCK DAILY POST