ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Red Hot Chili Peppers στο EJEKT 2021!

Τo Σάββατο 26 Ιουνίου 2021 στη σκηνή του Markopoulo Park. Όλα δείχνουν ότι το συναυλιακό καλοκαίρι που δεν ζήσαμε φέτος σε ό,τι αφορά στα μεγάλα φεστιβάλ θα το ζήσουμε με έναν χρόνο καθυστέρηση, καθώς μετά τους Judas Priest ακόμα ένα event που ματαιώθηκε φέτος λόγω της πανδημίας μεταφέρθηκε για το καλοκαίρι…

Τo Σάββατο 26 Ιουνίου 2021 στη σκηνή του Markopoulo Park.

Όλα δείχνουν ότι το συναυλιακό καλοκαίρι που δεν ζήσαμε φέτος σε ό,τι αφορά στα μεγάλα φεστιβάλ θα το ζήσουμε με έναν χρόνο καθυστέρηση, καθώς μετά τους Judas Priest ακόμα ένα event που ματαιώθηκε φέτος λόγω της πανδημίας μεταφέρθηκε για το καλοκαίρι του 2021. Και από όσα μαθαίνουμε, έπεται συνέχεια…

Σύμφωνα λοιπόν με την ανακοίωση των διοργανωτών του EJECT Festival , οι Red Hot Chili Peppers είναι οι headliners του φεστιβάλ για το 2021!

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

Έχουμε υπέροχα νέα! Οι Red Hot Chili Peppers είναι οι headliners του EJEKT Festival 2021!

Μπορεί η πανδημία να άλλαξε τις ζωές μας και μαζί τα φετινά σχέδια όλων μας, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσει η μουσική. Εμείς, στo EJEKT Festival, έχουμε ήδη ξεκινήσει να εργαζόμαστε για την επόμενη χρονιά και είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι: οι Anthony Kiedis, Flea, Chad Smith και John Frusciante θα βρεθούν στη σκηνή του Markopoulo Park τo Σάββατο 26 Ιουνίου 2021, για να πραγματοποιήσουν το δικό μας και δικό σας όνειρο: να δουμε τους RHCP ζωντανά στη σκηνή του EJEKT!

Σύντομα θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για τους κατόχους εισιτηρίων, τo line-up και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το EJEKT Festival 2021.

Εισιτήρια για όλες τις κατηγορίες (Zone A, Zone B, VIP) πωλούνται στα γνωστά σημεία προπώλησης.

Ευχαριστούμε για τη στήριξη σας σε μια περίοδο όπως αυτή που ζούμε. Προστατεύστε τον εαυτό σας και σύντομα θα ξανασυναντηθούμε.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Zone B: 58 Ευρώ
Zone A (pit): 110 Ευρώ
VIP: 180 Ευρώ

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά από τα δίκτυα των: www.viva.gr, www.public.gr
Οι μεταπωλητές χρεώνουν κόστη διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.
Πληροφορίες: www.ejekt.gr

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top