ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Οι rock/metal κυκλοφορίες της χειμερινής Record Store Day

Η Record Store Day έχει καταφέρει να φέρει πίσω στα δισκοπωλεία τους λάτρεις της μουσικής, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει επεκτείνει τις κυκλοφορίες της και στην μεγαλύτερη ημέρα των αγορών του έτους, την Black Friday. Παρόλο που οι κυκλοφορίες της χειμερινής Record Store Day δεν φτάνουν σε αριθμό και σε…

Η Record Store Day έχει καταφέρει να φέρει πίσω στα δισκοπωλεία τους λάτρεις της μουσικής, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει επεκτείνει τις κυκλοφορίες της και στην μεγαλύτερη ημέρα των αγορών του έτους, την Black Friday.

Παρόλο που οι κυκλοφορίες της χειμερινής Record Store Day δεν φτάνουν σε αριθμό και σε ποιότητα αυτές της ανοιξιάτικης, οι fans έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν ορισμένες πολύ ποιοτικές κυκλοφορίες.

Για την rock/metal σκηνή, ξεχωρίζουν οι κυκλοφορίες των Rage Against The Machine, Alice Cooper, Anthrax, Dio και Stone Temple Pilots. Σημαντικές είναι επίσης οι κυκλοφορίες του Tom Morello, των Guns N Roses αλλά και του Chris Cornell.

Σε ότι αφορά τα singles, βρίσκουμε τους A Perfect Circle και τους Weezer, ενώ από τις επανακυκλοφορίες δεσπόζει αυτή του πρώτου album των Stone Sour.

Εδώ μπορείτε να δείτε όλη την λίστα με όλες τις κυκλοφορίες της χειμερινής Record Store Day.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top