ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Οι Rolling Stones καλούν τον Τραμπ να σταματήσει να παίζει την μουσική τους

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ συνεχίζει να προκαλεί. Οι Rolling Stones σε έντονο ύφος απαίτησαν εκ νέου από τον Ντόναλντ Τραμπ να σταματήσει να παίζει την μουσική τους κατά την διάρκεια της προεκλογικής του καμπάνιας. Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και το 2016. Οι βετεράνοι rockers τέσσερα χρόνια πριν είχαν στείλει εξώδικό…

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ συνεχίζει να προκαλεί.

Οι Rolling Stones σε έντονο ύφος απαίτησαν εκ νέου από τον Ντόναλντ Τραμπ να σταματήσει να παίζει την μουσική τους κατά την διάρκεια της προεκλογικής του καμπάνιας. Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και το 2016.

Οι βετεράνοι rockers τέσσερα χρόνια πριν είχαν στείλει εξώδικό στον τότε υποψήφιο πρόεδρο, καλώντας τον να σταματήσει να παίζει τα «You Can’t Always Get What You Want» και «Start Me Up», με τον Τραμπ να γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του το συγκρότημα.

Και το 2017 ο Πρόεδρος των ΗΠΑ εμφανιζόταν παίζοντας το «Heart Of Stone»:

Όπως φαίνεται, ο Τραμπ συνεχίζει και φέτος το ίδιο βιολί, παίζοντας ξανά τραγούδια των Rolling Stones στις φετινές προεκλογικές του εμφανίσεις και ομιλίες.

Οι Rolling Stones είναι πλέον αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν στον Ρεπουμπλικάνο πρόεδρο να συνεχίσει στην ίδια τακτική και σε συνεργασία με την BMI (μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες για την προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων) απειλούν με μηνύσεις και αγωγές.

Ήδη η BMI έχει ενημερώσει το επιτελείο του Προέδρου Trump και η συνέχεια αναμένεται με ενδιαφέρον.

Latest from IN FOCUS

Go to Top