ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ FOOD WORLD/TOP STORIES

Οι Rotting Christ και η Dark Crops ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια μπίρα

O Βασίλης Σέγκος, ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από την Dark Crops, έχει τις λεπτομέρειες.  Πως προέκυψε η συνεργασία με τους Rotting Christ; Έβαλα βύσμα τη γυναίκα μου που είναι ξαδέρφη της γυναίκας του Σάκη. Έτσι ντράπηκε να μου πει όχι… Γιατί Non Serviam; Πέρα απο το ομώνυμο τραγούδι, έχει…

O Βασίλης Σέγκος, ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από την Dark Crops, έχει τις λεπτομέρειες. 

Πως προέκυψε η συνεργασία με τους Rotting Christ;
Έβαλα βύσμα τη γυναίκα μου που είναι ξαδέρφη της γυναίκας του Σάκη. Έτσι ντράπηκε να μου πει όχι…

Γιατί Non Serviam;
Πέρα απο το ομώνυμο τραγούδι, έχει γίνει αναγνωρίσιμο σύνθημα και χαρακτηρίζει τη φιλοσοφία των RC. Και κάνει ωραίο παράδοξο λογοπαίγνιο όταν στα μπαρ θα ζητάνε να τους «σερβίρουν μια non serviam» !

Στο παρελθόν μου είχες πει ότι για κάνεις μια μπίρα συγκροτήματος έπρεπε να είναι μια με πολύ αλκοόλ αλλά υπήρχαν δυσκολίες. Αλήθεια, μπορείς να μου πεις γιατί και πως ξεπεράστηκαν αυτές;
Οι μπύρες με υψηλό ποσοστό αλκοόλ δημιουργούν δυσκολίες στο ζυθοποιείο, απαιτώντας περίπλοκες και χρονοβόρες διαδικασίες. Εκτός από αυτό έχουν μεγαλύτερο φόρο οινοπνεύματος καθώς και απαιτούν περισσότερες Ά ύλες για την ίδια ποσότητα που θα παραχθεί. Φυσικά έχουν το πλεονέκτημα οτι διατηρούνται για πολλά χρόνια και παλαιώνονται πράγμα σημαντικό για μια συλλεκτική μπυρα συγκροτήματος. Η εμπειρία που αποκτήθηκε τα 2 χρόνια που υπάρχει η DC, οι πολλες δοκιμές και κυρίως οι αστοχιες, βοήθησαν να ξεπεραστούν όλες οι δυσκολίες.

Που μπορεί να τη βρει κανείς;
Η χονδρική διανομή γίνεται από την cava di patsi σε πολλά σημεία πώλησεις ενώ online θα την βρείτε στο alebox.gr. Φυσικά θα ενημερώνουμε συνεχώς τη σελίδα μας στο facebook.

https://m.youtube.com/watch?v=QwELZk8S9cM

 

Φωτογραφία: Αντώνης Καζελίδης, photoapopsis.com

 

Φωτογραφία: Αντώνης Καζελίδης, photoapopsis.com

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from FOOD WORLD

Go to Top