ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Rotting Christ θα παίξουν τελικά στην Πάτρα

Στις 19 Μάη η νέα ημερομηνία της συναυλίας. Απόλυτη δικαίωση για τους Rotting Christ, καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρίας, οι Έλληνες black metallers θα εμφανιστούν στην Πάτρα στις 19 του ερχόμενου μήνα! Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρίας: «Η ώρα της δικαίωσης φτάνει και θα το ζήσουμε όλοι μαζί,…

Στις 19 Μάη η νέα ημερομηνία της συναυλίας.

Απόλυτη δικαίωση για τους Rotting Christ, καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρίας, οι Έλληνες black metallers θα εμφανιστούν στην Πάτρα στις 19 του ερχόμενου μήνα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρίας:
«Η ώρα της δικαίωσης φτάνει και θα το ζήσουμε όλοι μαζί, όπως μας αξίζει, στις 19 Μαΐου στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αίγλη στην Πάτρα.

Μετά την επεισοδιακή μαύρη Παρασκευή 15/3/2019, στην Πάτρα αλλά και συνολικά στην Ελλάδα, αισθανθήκαμε όλοι οι ελεύθεροι στο πνεύμα άνθρωποι να μας σπρώχνουν πίσω στον Μεσαίωνα λόγω των γνωστών γεγονότων. Από εκείνη την μέρα και μετά οι Rotting Christ, οι Vermingod, οι Meden Agan και η GG-EVENTS συνεχίσαμε να δίνουμε την μάχη υπεράσπισης της ελεύθερης έκφρασης των καλλιτεχνών, μην επιτρέποντας στα λίγα ακραία στοιχεία να διαγράψουν θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία.

Για αυτούς τους λόγους πιστεύουμε ότι στις 19 Μάη στην Πάτρα, δεν θα διεξαχθεί απλά, μία ακόμα, συναυλία. Για όλους εμάς θα είναι μια μεγάλη Γιορτή επικράτησης της ελεύθερης έκφρασης της μουσικής και του πολιτισμού απέναντι στην προσπάθεια παλινόρθωσης, ακραία οπισθοδρομικών, σκοταδιστικών αντιλήψεων. Η συμμετοχή όλων μας σε αυτή την συναυλία Γιορτή είναι απαραίτητη. Όσο περισσότεροι δώσουμε το παρόν, τόσο μεγαλύτερη θα είναι αυτή η Γιορτή.

Τέλος της συζήτησης για αυτά που θα έπρεπε να είναι αυτονόητα.

Έρχεται η σπουδαία ώρα για την μουσική που αγαπάμε».

Θυμίζουμε πως η εμφάνιση των Ελλήνων black metallers στην Πάτρα είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων από εκκλησιαστικούς, παραεκκλησιαστικούς και ακροδεξιούς κύκλους, με την συναυλία αρχικά να αναβάλλεται οριστικά.

Θέση για το θέμα πήρε και ο Γιάννης Αγγελάκας, ο οποίος ακύρωσε και την δική του εμφάνιση την επόμενη μέρα στον ίδιο χώρο λόγω των εξελίξεων.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top