ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Rush κυκλοφόρησαν το animated video του «The Spirit Of Radio»

Με αφορμή την επετειακή έκδοση του «Permanent Ways». Οι Rush με αφορμή την 40η επέτειο από την κυκλοφορία του «Permanent Ways» κυκλοφόρησαν το animated video του «The Spirit Of Radio». Φόρος τιμής του συγκροτήματος στον Neil Peart το clip. Το «The Spirit Of Radio» ήταν το πρώτο single μέσα από…

Με αφορμή την επετειακή έκδοση του «Permanent Ways».

Οι Rush με αφορμή την 40η επέτειο από την κυκλοφορία του «Permanent Ways» κυκλοφόρησαν το animated video του «The Spirit Of Radio». Φόρος τιμής του συγκροτήματος στον Neil Peart το clip.

Το «The Spirit Of Radio» ήταν το πρώτο single μέσα από το «Permanent Waves», με τον δίσκο να φτάνει στο No.4 του Billboard chart στις Η.Π.Α. και στο No.3 στον Καναδά. Το τραγούδι ήταν η αρχή μιας πιο εξωστρεφούς περιόδου για τους Rush, η οποία κορυφώθηκε στα μέση και τα τέλη των 80s.

Το «The Spirit Of Radio» έχει χαρακτηριστεί από το Rock And Roll Hall Of Fame ως ένα από τα «500 που καθόρισαν το Rock And Roll».

Το «Permanent Waves» κυκλοφορεί σε πολλές εκδόσεις, deluxe και απλές, σε βινύλιο, CDs και ψηφιακά.

RUSH – PERMANENT WAVES

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top