ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Scorpions μπαίνουν στο studio για το νέο τους album

«Ιστορικό» το χαρακτηρίζουν οι Γερμανοί rockers. Οι Scorpions ετοιμάζονται για την επιστροφή τους στο studio, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο κιθαρίστας Rudolf Schenker. Σύμφωνα με όσα έχουν αφήσει να διαρρεύσουν οι βετεράνοι Γερμανοί hard rockers, πίσω από την κονσόλα θα καθίσει «διάσημος» παραγωγός, με το album να χαρακτηρίζεται ιστορικό.…

«Ιστορικό» το χαρακτηρίζουν οι Γερμανοί rockers.

Οι Scorpions ετοιμάζονται για την επιστροφή τους στο studio, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο κιθαρίστας Rudolf Schenker.

Σύμφωνα με όσα έχουν αφήσει να διαρρεύσουν οι βετεράνοι Γερμανοί hard rockers, πίσω από την κονσόλα θα καθίσει «διάσημος» παραγωγός, με το album να χαρακτηρίζεται ιστορικό.

Αυτό θα είναι το πρώτο album των Scorpions μετά την συλλογή «Born To Touch Your Feelings – Best Of Rock Ballads» του 2017 και το πρώτο με αυθεντικό υλικό έπειτα από το «Return To Forever» του 2015.

Ο Schenker είχε δηλώσει στα τέλη του προηγούμενου χρόνου πως το συγκρότημα ετοιμάζει ένα νέο album μέσα στο 2019, το οποίο μάλιστα θα είναι και το πρώτο που θα ηχογραφηθεί με τον drummer Mikkey Dee.

Ο πρώην drummer των Motorhead αντικατέστησε τον James Kottak τον Σεπτέμβριο του 2016.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top