ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Scorpions θέλουν να γράψουν ακόμα ένα studio album

Μέσα στο 2020 η πιθανή κυκλοφορία του. Την κυκλοφορία ενός νέου album σκέφτονται σοβαρά οι Scorpions, οι οποίοι έχουν ήδη βρεθεί στο στο studio για την σύνθεση νέων τραγουδιών. Οι βετεράνοι Γερμανοί rockers έχουν βαρύ συναυλιακό πρόγραμμα το επόμενο διάστημα, όμως στο μυαλό τους βρίσκεται και η κυκλοφορία του δίσκου,…

Μέσα στο 2020 η πιθανή κυκλοφορία του.

Την κυκλοφορία ενός νέου album σκέφτονται σοβαρά οι Scorpions, οι οποίοι έχουν ήδη βρεθεί στο στο studio για την σύνθεση νέων τραγουδιών.

Οι βετεράνοι Γερμανοί rockers έχουν βαρύ συναυλιακό πρόγραμμα το επόμενο διάστημα, όμως στο μυαλό τους βρίσκεται και η κυκλοφορία του δίσκου, την οποία έχουν προγραμματίσει για το δεύτερο μισό της επόμενης χρονιάς.

Αυτό δήλωσε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Klaus Meine, ο οποίος μιλώντας σε Βραζιλιάνικο ραδιοφωνικό σταθμό έκανε γνωστές τις προθέσεις της μπάντας.

«Μπήκαμε στο studio μερικές εβδομάδες πριν και ήταν φανταστικά. Είχαμε ιδέες, γράψαμε κάποια τραγούδια και είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι από την διαδικασία» είπε ο Meine αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Είναι πολύ ευχάριστο να βλέπεις ότι η δημιουργική διαδικασία δεν σε έχει εγκαταλείψει. Όλοι μας συνεισφέρουμε σε αυτό και αφήνουμε τα πράγματα να κυλήσουν φυσικά».

Για την πιθανότητα νέου δίσκου ο Meine είπε: «Πλέον οι πιθανότητες είναι αρκετές. Υπάρχουν οι πολλές συναυλίες που έχουμε το επόμενο διάστημα, όμως είναι κάτι που συζητάμε έντονα, παρά την πίεση χρόνου».

Για το πότε θα κυκλοφορήσει ο δίσκος: «Θα βρεθούμε ξανά στο studio στα τέλη της χρονιάς ή στις αρχές της επόμενης. Εικάζω ότι ο δίσκος θα είναι έτοιμος κάποια στιγμή μέσα στο επόμενο έτος».

Οι Scorpions επιστρέφουν στον δρόμο στις αρχές του επόμενου μήνα για μια σειρά από εμφανίσεις επί Ευρωπαϊκού εδάφους.

Latest from TOP STORIES

Go to Top