ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Septicflesh ανακοίνωσαν το concert film «Infernus Sinfonica MMXIX»

Στις 31 Ιουλίου η κυκλοφορία του DVD/Blu-ray από την Seasons Of Mist. Οι Septicflesh ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες της κυκλοφορίας του νέου τους concert film με τίτλο «Infernus Sinfonica MMXIX». Δείτε το trailer της ζωντανής ηχογράφησης που θα κυκλοφορήσει στα μέσα του καλοκαιριού. Τον Φεβρουάριο του 2019 οι Septicflesh έπαιξαν ζωντανά…

Στις 31 Ιουλίου η κυκλοφορία του DVD/Blu-ray από την Seasons Of Mist.

Οι Septicflesh ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες της κυκλοφορίας του νέου τους concert film με τίτλο «Infernus Sinfonica MMXIX». Δείτε το trailer της ζωντανής ηχογράφησης που θα κυκλοφορήσει στα μέσα του καλοκαιριού.

Τον Φεβρουάριο του 2019 οι Septicflesh έπαιξαν ζωντανά στο Metropolitan Theater της Πόλης του Μεξικού σε μια βραδιά που θα μείνει στην ιστορία. Το συγκρότημα ανέβηκε στην σκηνή έχοντας στο πλευρό του περισσότερους από 100 μουσικούς συμφωνικής ορχήστρας και χορωδία, σε μια από τις μεγαλύτερες παραγωγές ελληνικού συγκροτήματος εντός και εκτός συνόρων.

Το συγκρότημα σχολιάζει για το «Infernus Sinfonica MMXIX»: «Στις 2 Φεβρουαρίου 2019, μια ιστορική συναυλία για τους Septicflesh έλαβε χώρα σε ένα γεμάτο Metropolitan Theater. Για πρώτη φορά και με την βοήθεια 100 μουσικών, η μουσική μας παρουσιάστηκε ζωντανά σε όλη την συμφωνική της μορφή. Το show κινηματογραφήθηκε και το παρουσιάζουμε σε DVD/Blu-ray από την Season Of Mist με τίτλο «Infernus Sinfonica MMXIX». Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους ανθρώπους που έκαναν αυτή την κυκλοφορία πραγματικότητα».

Το συγκρότημα έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο trailer του concert film:

Οι προ-παραγγελίες για το «Infernus Sinfonica MMXIX» είναι διαθέσιμες εδώ.

Το tracklist του «Infernus Sinfonica MMXIX»:
Intro
Portrait Of A Headless Man
Martyr
Prototype
The Pyramid God
The Enemy Of Truth
Communion
The Vampire From Nazareth
Dogma Of Prometheus
Lovecraft’s Death
Dante’s Inferno
Persepolis
A Great Mass Of Death
Anubis
Dark Art

SEPTICFLESH – INFERNUS SINFONICA MMXIX

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top