ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Septicflesh στο δυναμικό της Nuclear Blast

Νέος δίσκος μέσα στην επόμενη χρονιά. Η ανοδική πορεία των Septicflesh συνεχίζεται, με την μπάντα να ανήκει πλέον στο δυναμικό της Nuclear Blast, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με την Season Of Mist. Οι Septicflesh μετά την επιτυχία του «Codex Omega» δουλεύουν πάνω στο νέο τους album, το…

Νέος δίσκος μέσα στην επόμενη χρονιά.

Η ανοδική πορεία των Septicflesh συνεχίζεται, με την μπάντα να ανήκει πλέον στο δυναμικό της Nuclear Blast, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με την Season Of Mist.

Οι Septicflesh μετά την επιτυχία του «Codex Omega» δουλεύουν πάνω στο νέο τους album, το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019.

Το συγκρότημα σχολίασε για την συνεργασία του με την Nuclear Blast: «Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να υπογράφουμε σε μια από τις σημαντικότερες εταιρίες».

Και πρόσθεσαν: «Οι Septicflesh είναι μια μπάντα που δουλεύει συνεχώς και χρειαζόμασταν μια εταιρία που να μας καταλαβαίνει. Είμαστε χαρούμενοι που το νέο μας σπίτι είναι η Nuclear Blast».

Από την μεριά της η Nuclear Blast δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα δουλέψουμε με ένα από τα πλέον σκεπτόμενα extreme metal σχήματα της εποχής μας».

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top