ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Sevendust ανακοίνωσαν το album «Blood & Stone»

Το φθινόπωρο ο 13ος δίσκος των Αμερικανών rockers. Οι Sevendust έδωσαν στην δημοσιότητα τις λεπτομέρειες της νέας τους, 13ης συνολικά, δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο «Blood & Stone». Το φθινόπωρο μέσω της Rise Records στα καταστήματα το album. Δύο χρόνια μετά το «All I See Is War», οι Sevendust επιστρέφουν στην…

Το φθινόπωρο ο 13ος δίσκος των Αμερικανών rockers.

Οι Sevendust έδωσαν στην δημοσιότητα τις λεπτομέρειες της νέας τους, 13ης συνολικά, δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο «Blood & Stone». Το φθινόπωρο μέσω της Rise Records στα καταστήματα το album.

Δύο χρόνια μετά το «All I See Is War», οι Sevendust επιστρέφουν στην δισκογραφία με το νέο τους album, το οποίο θα βγει στην αγορά στις 23 Οκτωβρίου.

Ο δίσκος ηχογραφήθηκε στο Studio Barbarosa, στην Florida των Ηνωμένων Πολιτειών, με παραγωγό τον πολύπειρο Michael «Elvis» Baskette, γνωστό από τις συνεργασίες του με τους Alter Bridge και Slash.

«Πιστεύω ότι πρόκειται για έναν από τους πιο δυνατούς δίσκους μας» λέει αρχικά ο Clint Lowery, κιθαρίστας και βασικός συνθέτης των Αμερικανών rockers. «Είμαι πολύ περήφανος για όλη την μουσική που κυκλοφορούμε. Ξέρω ότι τα περισσότερα συγκροτήματα υποστηρίζουν με πάθος κάθε νέο τους album, όμως ειλικρινά είμαι πεπεισμένος ότι αυτό το album είναι το καλύτερο που έχουμε κάνει ποτέ» θα πει.

Για το ύφος των Sevendust: «Δεν είμαστε ούτε η πιο heavy μπάντα στον πλανήτη αλλά ούτε και ένα pop/rock group. Παραμένουμε οργισμένοι και πιστοί σε αυτό που πρεσβεύουμε».

Το tracklist του «Blood & Stone»:
01. Dying To Live
02. Love
03. Blood From A Stone
04. Feel Like Going On
05. What You’ve Become
06. Kill Me
07. Nothing Left To See Here Anymore
08. Desperation
09. Criminal
10. Against The World
11. Alone
12. Wish You Well
13. The Day I Tried To Live

SEVENDUST – BLOOD & STONE

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top