ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Shinedown κυκλοφόρησαν το single «Atlas Falls»

Το τραγούδι είχε διατεθεί για καλό σκοπό τον Μάρτιο. Οι Shinedown έδωσαν στην δημοσιότητα το νέο τους single «Atlas Falls» το οποίο είχε κυκλοφορήσει τον Μάρτιο αποκλειστικά για φιλανθρωπικούς σκοπούς μαζί με ένα special t-shirt. Δείτε το lyric video του τραγουδιού. Τον περασμένο Μάρτιο οι Shinedown κυκλοφόρησαν το «Atlas Falls»…

Το τραγούδι είχε διατεθεί για καλό σκοπό τον Μάρτιο.

Οι Shinedown έδωσαν στην δημοσιότητα το νέο τους single «Atlas Falls» το οποίο είχε κυκλοφορήσει τον Μάρτιο αποκλειστικά για φιλανθρωπικούς σκοπούς μαζί με ένα special t-shirt. Δείτε το lyric video του τραγουδιού.

Τον περασμένο Μάρτιο οι Shinedown κυκλοφόρησαν το «Atlas Falls» για τις ανάγκες του ιδρύματος Direct Relief, για το οποίο συγκέντρωσαν περισσότερα από $300,000, με το συγκρότημα να ανοίγει την καμπάνια δωρίζοντας $20,000. Το ίδρυμα κατάφερε με τα χρήματα να συγκεντρώσει υλικό (γάντια, μάσκες, αντισηπτικά) για τους ανθρώπους στον κλάδο της υγείας που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή δίνοντας μάχη με τον COVID-19.

Το «Atlas Falls» γράφτηκε από το συγκρότημα πριν από 8 χρόνια, αλλά μέχρι σήμερα δεν είχε κυκλοφορήσει.

Για το τραγούδι είπε ο frontman των Shinedown, Brent Smith: «Πάντοτε πίστευα ότι η μουσική μπορεί να μας κάνει καλό. Χρειαζόμαστε την μουσική και περισσότερο από όλα χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον σε αυτή την στιγμή της παγκόσμιας πανδημίας. Όλοι στο συγκρότημα θέλουμε να δώσουμε το μήνυμα ότι περνάμε μαζί όλο αυτό. Ας αφήσουμε στην άκρη τις διαφορές μας και ας σηκωθούμε όλοι μαζί».

«Το «Atlas Falls» γράφτηκε για τις ανάγκες του album «Amaryllis», αλλά ποτέ δεν κυκλοφόρησε. Ήρθε η ώρα αυτό να γίνει τώρα» καταλήγει στο μήνυμα του ο Smith.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top