ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Sigur Rós ανακοίνωσαν το album «Odin’s Raven Magic»

Στις αρχές Δεκεμβρίου η κυκλοφορία του νέου δίσκου. Οι Ισλανδοί post rockers Sigur Rós ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους album με τίτλο «Odin’s Raven Magic». Στις 4 Δεκεμβρίου στα καταστήματα ο όγδοος δίσκος. Στις αρχές Οκτωβρίου ο frontman των Sigur Rós, Jónsi, κυκλοφόρησε το δεύτερο προσωπικό του studio album…

Στις αρχές Δεκεμβρίου η κυκλοφορία του νέου δίσκου.

Οι Ισλανδοί post rockers Sigur Rós ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους album με τίτλο «Odin’s Raven Magic». Στις 4 Δεκεμβρίου στα καταστήματα ο όγδοος δίσκος.

Στις αρχές Οκτωβρίου ο frontman των Sigur Rós, Jónsi, κυκλοφόρησε το δεύτερο προσωπικό του studio album με τίτλο «Shiver». Δύο μήνες μετά, στις αρχές Δεκέμβρη, θα βρίσκεται στα καταστήματα και ο νέος δίσκος των Sigur Rós, πρώτος για το συγκρότημα μετά το «Kveikur» του 2013.

Το «Odin’s Raven Magic» βασίζεται σε ένα ισλανδικό ποίημα που γράφτηκε τον 14ο ή 15ο αιώνα, με τον ανώνυμο ποιητή να βασίζεται στις μυθολογικές και παγανιστικές δοξασίες και την μυθολογία των Σκανδιναβών.

Ο νέος δίσκος βρίσκει τους Sigur Rós να συνεργάζονται με τους Hilmar Örn Hilmarsson, Steindór Andersen και Maria Huld Markan Sigfúsdóttir, σε ένα album με έντονα ορχηστρικά στοιχεία.

Πρώτο δείγμα μέσα από το «Odin’s Raven Magic» είναι το «Dvergmál», το οποίο μπορείτε να ακούσετε παρακάτω:

Το tracklist του «Odin’s Raven Magic»:

01.Prologus
02.Alföður orkar
03.Dvergmál
04.Stendur æva
05.Áss hinn hvíti
06.Hvert stefnir
07.Spár eða spakmál
08.Dagrenning

SIGUR ROS – ODIN’S RAVEN MAGIC

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top