ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Slayer κυκλοφορούν το live album «The Repentless Killogy»

Στις 8 Νοεμβρίου η ζωντανή ηχογράφηση. Οι Slayer ανακοίνωσαν την κυκλοφορία ενός νέου live film/album με τίτλο «Slayer: The Repentless Killogy». Η ζωντανή ηχογράφηση θα διατίθεται στις 8 Νοεμβρίου σε Blu-ray, βινύλιο, CD και ψηφιακά και θα περιέχει την συναυλία των thrash γιγάντων στις 5 Αυγούστου 2017 στο Los Angeles…

Στις 8 Νοεμβρίου η ζωντανή ηχογράφηση.

Οι Slayer ανακοίνωσαν την κυκλοφορία ενός νέου live film/album με τίτλο «Slayer: The Repentless Killogy».

Η ζωντανή ηχογράφηση θα διατίθεται στις 8 Νοεμβρίου σε Blu-ray, βινύλιο, CD και ψηφιακά και θα περιέχει την συναυλία των thrash γιγάντων στις 5 Αυγούστου 2017 στο Los Angeles Forum καθώς και ένα ντοκιμαντέρ, την σκηνοθεσία του οποίου έχει αναλάβει ο BJ McDonnell, ο οποίος είχε βάλει την υπογραφή του και στα τρία ακραία video clips της μπάντας -«You Against You», «Repentless» και «Pride In Prejudice»- μέσα από το κύκνειο άσμα της μπάντας «Repentless».

Δείτε το trailer για το ντοκιμαντέρ του «Repentless Killogy»:

«Όταν φτιάξαμε αυτά τα τρία videos είχαμε την θέληση να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με την μπάντα και στα επόμενα albums της. Ωστόσο, οι Slayer ανακοίνωσαν ότι το «Repentless» θα ήταν ο τελευταίος τους δίσκος, συνεπώς αυτό το ντοκιμαντέρ συνοψίζει την ιστορία της περιοδείας για το album» τόνισε ο McDonnell.

Την σκηνοθεσία του concert film στο Forum έχει κάνει ο πολύπειρος Wayne Isham, γνωστός από τις συνεργασίες του με σπουδαία ονόματα της μουσικής όπως οι Metallica, Foo Fighters, Michael Jackson, Kelly Clarkson και Britney Spears.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top