ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Sleaford Mods ανακοινώνουν το νέο τους album

Στις 15 Ιανουαρίου 2021 η κυκλοφορία του «Spare Ribs». Οι Sleaford Mods έδωσαν στην δημοσιότητα τις λεπτομέρειες της κυκλοφορίας του νέου τους, έκτου συνολικά, studio album με τίτλο «Spare Ribs». Στις αρχές του 2021 η κυκλοφορία του album. Ακούστε το πρώτο single «Mork N Mindy». Το ντουέτο από την Αγγλία…

Στις 15 Ιανουαρίου 2021 η κυκλοφορία του «Spare Ribs».

Οι Sleaford Mods έδωσαν στην δημοσιότητα τις λεπτομέρειες της κυκλοφορίας του νέου τους, έκτου συνολικά, studio album με τίτλο «Spare Ribs». Στις αρχές του 2021 η κυκλοφορία του album. Ακούστε το πρώτο single «Mork N Mindy».

Το ντουέτο από την Αγγλία θα ρίξει στην αγορά το album στις 15 Ιανουαρίου 2021 μέσω της Rough Trade, ενώ στο πρώτο single συμμετέχει και η Billy Nomates.

Οι Sleaford Mods σχολιάζουν για το κομμάτι, το video του οποίου έχει σκηνοθετήσει ο Ben Wheatly: «Το «Mork N Mindy» είναι οι μυρωδιές ενός κυριακάτικου τραπεζιού και ο ήχος της κεντρικής θέρμανσης, σε ένα σπίτι στην επαρχία το 1982. Τσιμέντο, βαμμένα γκαράζ και νικοτίνη. Εκεί όπου η ομορφιά υφίσταται σε μικρές ρωγμές στο κέλυφος της φαντασίας σου».

Δείτε το video του νέου τραγουδιού:

Και συνεχίζουν: «Οι ζωές μας είναι αναλώσιμες από τις κυβερνήσεις. Έρχονται σε δεύτερη μοίρα, έπονται του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Η πανδημία έκανε προφανές πως είμαστε μέρη ενός ραφιού σε μια μηχανή παραγωγής κέρδους».

Το tracklist του «Spare Ribs»:
01. The New Brick
02. Shortcummings
03. Nudge It (feat. Amy Taylor Of Amyl And The Sniffers)
04. Elocution
05. Out There
06. Glimpses
07. Top Room
08. Mork N Mindy (feat. Billy Nomates)
09. Spare Ribs
10. All Day Ticket
11. Thick Ear
12. I Don’t Rate You
13. Fishcakes

SLEAFORD MODS - SPARE RIBS
SLEAFORD MODS – SPARE RIBS

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top