ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Sleep κυκλοφορούν το «Live At Third Man Records»

Ζωντανή ηχογράφηση από το στρατηγείο του Jack White. Οι Sleep ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του «Live At Third Man Records», το οποίο θα κυκλοφορήσει από την εταιρία του Jack White τον Μάρτιο. Πρόκειται για την ζωντανή εμφάνιση των Καλιφορνέζων γιγάντων του ψυχεδελικού doom στην Third Man Records στις 12 του περασμένου…

Ζωντανή ηχογράφηση από το στρατηγείο του Jack White.

Οι Sleep ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του «Live At Third Man Records», το οποίο θα κυκλοφορήσει από την εταιρία του Jack White τον Μάρτιο.

Πρόκειται για την ζωντανή εμφάνιση των Καλιφορνέζων γιγάντων του ψυχεδελικού doom στην Third Man Records στις 12 του περασμένου Δεκέμβρη. Το live πακέτο θα είναι διαθέσιμο σε 4 χρώματα (μωβ, πορτοκαλί, πράσινο, μπλε), με τις προ-παραγγελίες να αρχίζουν μέσα στον μήνα.

Το τετραπλό «Live At Third Man Records» περιλαμβάνει περισσότερες από δύο ώρες μουσική. Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το «Marijuanaut’s Theme».

Οι Sleep θα επισκεφτούν την Αθήνα την Τρίτη 16 Απριλίου 2019.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε για την επιτυχία του τελευταίου album της μπάντας «The Sciences», το οποίο βρέθηκε στην πρώτη θέση της λίστας του rockyourlife.gr με τα 50 καλύτερα albums του 2018.

Το tracklist του «Live At Third Man Records»:

Side One:
Leagues Beaneath

Side Two:
Dopesmoker (Part One)

Side Three:
Dopesmoker (Part Two)
Holy Mountain

Side Four:
The Clarity
Aquarian

Side Five: Sonic Titan

Side Six:
Marijuanaut’s Theme
Giza Butler

Side Seven:
The Botanist
Dragonaut

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top