ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Slipknot ανακοίνωσαν το νέο LP «We Are Not Your Kind»

Όλες οι λεπτομέρειες του δίσκου. Έχοντας φροντίσει να μας προετοιμάσουν με διάφορα teasers, οι Slipknot σήμερα αποκάλυψαν τελικά όλες τις λεπτομέρειες της νέας τους δισκογραφικής δουλειάς. Ο τίτλος του νέου LP είναι «We Are Not Your Kind» και το album θα κυκλοφορήσει στην αγορά στις 9 Αυγούστου από την Roadrunner.…

Όλες οι λεπτομέρειες του δίσκου.

Έχοντας φροντίσει να μας προετοιμάσουν με διάφορα teasers, οι Slipknot σήμερα αποκάλυψαν τελικά όλες τις λεπτομέρειες της νέας τους δισκογραφικής δουλειάς.

Ο τίτλος του νέου LP είναι «We Are Not Your Kind» και το album θα κυκλοφορήσει στην αγορά στις 9 Αυγούστου από την Roadrunner. Παράλληλα, η μπάντα έδωσε στην δημοσιότητα και το video clip του νέου single «Unsainted», το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.

«Αυτό ήταν το μεγαλύτερο διάστημα που είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε πάνω σε ένα album. Ενώ η μουσική βιομηχανία προσανατολίζεται στην κυκλοφορία singles, οι Slipknot επιμένουν να βγάζουν full lengths» είπε στις πρώτες του δηλώσεις για τον δίσκο ο κιθαρίστας Jim Root.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο έκτο album των Slipknot δεν συμπεριλαμβάνεται το stand alone single «All Out Life», το οποίο είχε κυκλοφορήσει η μπάντα τον περασμένο Οκτώβριο.

SLIPKNOT – WE ARE NOT YOUR KIND artwork

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το tracklist του «We Are Not Your Kind»:

01. Insert Coin
02. Unsainted
03. Birth Of The Cruel
04. Death Because Of Death
05. Nero Forte
06. Critical Darling
07. Liar’s Funeral
08. Red Flag
09. What’s Next
10. Spiders
11. Orphan
12. My Pain
13. Not Long For This World
14. Solway Firth

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top