ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Slipknot ξεκίνησαν να συνθέτουν το νέο τους album

Ετοιμάζεται ο διάδοχος του «We Are Not Your Kind». Το νέο τους album που θα διαδεχθεί το «We Are Not Your Kind» ξεκίνησαν να γράφουν οι Slipknot, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε πρόσφατα ο Shawn «Clown» Crahan. Κατά την διάρκεια ενός livestream για την προώθηση του No.9 Iowa Whiskey, ο…

Ετοιμάζεται ο διάδοχος του «We Are Not Your Kind».

Το νέο τους album που θα διαδεχθεί το «We Are Not Your Kind» ξεκίνησαν να γράφουν οι Slipknot, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε πρόσφατα ο Shawn «Clown» Crahan.

Κατά την διάρκεια ενός livestream για την προώθηση του No.9 Iowa Whiskey, ο Crahan αποκάλυψε: «Χρησιμοποιούμε τον χρόνο προκειμένου να γράψουμε νέα μουσική. Το περασμένο διάστημα απολαύσαμε χρόνο μαζί και συνθέσαμε τραγούδια».

Ο Crahan πρόσθεσε πως η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την πανδημία έχει δώσει στο συγκρότημα τον χρόνο που θέλει προκειμένου να δημιουργήσει: «Δεν υπάρχει καμία πίεση. Δεν έχουμε το «πρέπει». Το κάνουμε επειδή το θέλουμε και αυτό είναι ευλογία. Είμαστε τυχεροί που σε μια τέτοια συγκυρία έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε αυτό που αγαπάμε περισσότερο».

Διαβάστε ακόμα: Οι Slipknot τα βρήκαν με τον Chris Fehn.

Ο Corey Taylor είχε πει νωρίτερα μέσα στην χρονιά πως και αυτός σκέφτεται το πώς θα ηχεί ο νέος δίσκος των Slipknot, τονίζοντας πως ανυπομονεί να ξεκινήσει να γράφει τα νέα τραγούδια.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top