ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Smashing Pumpkins ανακοίνωσαν το διπλό album «Cyr»

Smashing Pumpkins: 20 τραγούδια στο νέο album «Cyr». Οι Smashing Pumpkins αποκάλυψαν τις λεπτομέρειες της κυκλοφορίας του νέου τους, διπλού album με τίτλο «Cyr». Στις 20 Νοεμβρίου η κυκλοφορία του δίσκου. Λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία των δύο νέων singles «Cyr» και «The Colour Of Love», το συγκρότημα του Billy…

Smashing Pumpkins: 20 τραγούδια στο νέο album «Cyr».

Οι Smashing Pumpkins αποκάλυψαν τις λεπτομέρειες της κυκλοφορίας του νέου τους, διπλού album με τίτλο «Cyr». Στις 20 Νοεμβρίου η κυκλοφορία του δίσκου.

Λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία των δύο νέων singles «Cyr» και «The Colour Of Love», το συγκρότημα του Billy Corgan αποκάλυψε μέσω Twitter τις πληροφορίες του νέου τους album, πρώτου μετά το «Shiny and Oh So Bright, Vol. 1 / LP: No Past. No Future. No Sun» του 2018.

Ο ενδέκατος δίσκος περιλαμβάνει 20 νέα τραγούδια, με τον Corgan να έχει αναλάβει την παραγωγή, έχοντας φυσικά στο πλευρό του τα ιδρυτικά μέλη James Iha, Jimmy Chamberlin και τον κιθαρίστα Jeff Schroeder.

Αυτό είναι το πρώτο studio album που κυκλοφορεί το συγκρότημα μετά την επανασύνδεση του Corgan με τους Iha και Chamberlin, με τον Corgan να προσθέτει: «Ρίξαμε όλα τα υλικά και κάναμε ένα κλασικό Smashing Pumpkins δίσκο».

Δείτε την ανακοίνωση των Smashing Pumpkins στο twitter για το «Cyr»:

Ο Corgan είχε δηλώσει νωρίτερα μέσα στην χρονιά πως δούλευε στα νέα τραγούδια για περισσότερο από έναν χρόνο, αποκαλύπτοντας πως ο δίσκος θα ήταν διπλός.

Παράλληλα με τον δίσκο, οι Smashing Pumpkins ανακοίνωσαν την animated σειρά «In Ashes», η οποία θα περιλαμβάνει πέντε επεισόδια, τα οποία δημιούργησε ο ίδιος ο Corgan και θα σχετίζονται με ιστορίες μέσα από τα κομμάτια του album. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα την επόμενη εβδομάδα, στις 25 Σεπτεμβρίου.

Το tracklist του «Cyr»:
01. The Colour Of Love
02. Confessions Of A Dopamine Addict
03. Cyr
04. Dulcet In E
05. Wrath
06. Ramona
07. Anno Satana
08. Birch Grove
09. Wyttch
10. Starrcraft
11. Purple Blood
12. Save Your Tears
13. Telegenix
14. Black Forest, Black Hills
15. Adrennalynne
16. Haunted
17. The Hidden Sun
18. Schnaudenfreund
19. Tyger, Tyger
20. Minerva

Smashing Pumpkins Cyr album cover
SMASHING PUMPKINS – CYR

Latest from TOP STORIES

Go to Top