ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Smashing Pumpkins επέστρεψαν με τα δύο νέα τραγούδια «Cyr» και «The Colour Of Love»

Σύντομα οι ανακοινώσεις για το νέο studio album. Οι Smashing Pumpkins έδωσαν στην δημοσιότητα δύο ολοκαίνουρια τραγούδια, τα πρώτα μέσα από το επερχόμενο album τους. Ακούστε τα «Cyr» και «The Colour Of Love». Το συγκρότημα του Billy Corgan μας προετοίμαζε όλο το προηγούμενο διάστημα για νέα μουσική και τώρα ήρθε…

Σύντομα οι ανακοινώσεις για το νέο studio album.

Οι Smashing Pumpkins έδωσαν στην δημοσιότητα δύο ολοκαίνουρια τραγούδια, τα πρώτα μέσα από το επερχόμενο album τους. Ακούστε τα «Cyr» και «The Colour Of Love».

Το συγκρότημα του Billy Corgan μας προετοίμαζε όλο το προηγούμενο διάστημα για νέα μουσική και τώρα ήρθε η στιγμή για να ακούσουμε το αποτέλεσμα των ηχογραφήσεων. Τα δύο νέα singles θα βρίσκονται στον διάδοχο του «Shiny and Oh So Bright, Vol. 1 / LP: No Past. No Future. No Sun» του 2018.

Οι Smashing Pumpkins επιβεβαίωσαν ότι ο δίσκος βρίσκεται προ των πυλών, χωρίς να δώσουν άλλες πληροφορίες. Αυτό που είναι γνωστό είναι πως τα νέα τραγούδια ηχογραφήθηκαν στο Chicago, με παραγωγό τον ίδιο τον Corgan.

Νωρίτερα μέσα στην χρονιά ο εγκέφαλος των Αμερικανών rockers είχε αποκαλύψει πως το group έχει έτοιμα «21 νέα κομμάτια για έναν αρκετά διαφορετικό δίσκο».

Ο Corgan χαρακτήρισε το «Cyr» ως ένα αρκετά δυστοπικό κομμάτι, με το video να κάνει πρεμιέρα αργότερα μέσα στην ημέρα:

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top