ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Smashing Pumpkins ετοιμάζουν δύο νέα studio albums

Σύμφωνα με τον κιθαρίστα του group Jeff Schroeder. Ο Billy Corgan ετοιμάζει δύο νέα albums των Smashing Pumpkins, σύμφωνα με δηλώσεις του κιθαρίστα του group, Jeff Schroeder. Πιθανότατα μέσα στο 2020 η κυκλοφορία ενός νέου δίσκου. Στην αρχή της χρονιάς, ο Billy Corgan είχε ενημερώσει τους fans του συγκροτήματος ότι…

Σύμφωνα με τον κιθαρίστα του group Jeff Schroeder.

Ο Billy Corgan ετοιμάζει δύο νέα albums των Smashing Pumpkins, σύμφωνα με δηλώσεις του κιθαρίστα του group, Jeff Schroeder. Πιθανότατα μέσα στο 2020 η κυκλοφορία ενός νέου δίσκου.

Στην αρχή της χρονιάς, ο Billy Corgan είχε ενημερώσει τους fans του συγκροτήματος ότι δουλεύει πάνω σε ένα «νέο διαφορετικό» project έχοντας μάλιστα έτοιμα περίπου 20 νέα τραγούδια. Τώρα, ο κιθαρίστας Jeff Schroeder έρχεται να επιβεβαιώσει αυτές τις δηλώσεις, λέγοντας πως η μπάντα ετοιμάζεται να ρίξει στην αγορά δύο νέους δίσκους.

«Πριν ξεσπάσει η πανδημία, είχαμε ολοκληρώσει 20 τραγούδια. Σκοπεύουμε να κυκλοφορήσουμε ένα νέο album κάποια στιγμή μέσα στο 2020, ενώ ο Billy ξέρω πως έχει ήδη ξεκινήσει να γράφει ακόμα έναν νέο δίσκο» είπε ο Schroeder σε συνέντευξή του στην σειρά Check Ins της Yamaha.

Ο Corgan έχει πει πως ο επόμενος δίσκος των Smashing Pumpkins θα είναι πιθανότατα διπλός και θα πρόκειται ουσιαστικά για τον πρώτο, μετά την επανασύνδεση του με τους James Iha και Jimmy Chamberlin.

Ο τελευταίος studio δίσκος των Smashing Pumpkins «Shiny And Oh So Bright, Vol. 1 / LP: No Past. No Future. No Sun.» κυκλοφόρησε το 2018, χωρίς την συμβολή των Iha και Chamberlin.

Latest from TOP STORIES

Go to Top