ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Smashing Pumpkins ετοιμάζουν το sequel των «Mellon Collie & The Infinite Sadness» και «Machina/The Machines Of God»

Την επόμενη χρονιά η κυκλοφορία του album. Έχουν πάρει φόρα και δεν λένε να σταματήσουν. Μετά την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του διπλού album «Cyr», οι Smashing Pumpkins δουλεύουν πάνω στο sequel των albums «Mellon Collie & The Infinite Sadness» και «Machina/The Machines Of God». Για rock όπερα έκανε λόγο ο…

Την επόμενη χρονιά η κυκλοφορία του album.

Έχουν πάρει φόρα και δεν λένε να σταματήσουν. Μετά την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του διπλού album «Cyr», οι Smashing Pumpkins δουλεύουν πάνω στο sequel των albums «Mellon Collie & The Infinite Sadness» και «Machina/The Machines Of God». Για rock όπερα έκανε λόγο ο Billy Corgan.

Στο μήνυμα του, ο φυσικός ηγέτης των Αμερικανών rockers μίλησε για έναν κοινό χαρακτήρα που υπάρχει στα δύο albums που κυκλοφόρησε το συγκρότημα το 1995 και 2000 αντίστοιχα, με το concept να αποκαλύπτεται σύντομα.

«Θα είναι μια rock όπερα. Νομίζω ότι αυτός ο δίσκος θα ολοκληρώνει επιτέλους την τριλογία που ξεκινήσαμε τότε και για διάφορους λόγους δεν είχαμε καταφέρει να τελειώσουμε» είπε στο μήνυμα του Corgan.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το sequel album θα περιλαμβάνει 33 νέες συνθέσεις και θα είναι επίσης διπλό.

Παράλληλα με τον δίσκο, οι Smashing Pumpkins, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες, θα βγουν ξανά στον δρόμο για μια σειρά από επετειακά shows στα οποία θα παρουσιαστούν και τα τρία albums μαζί με ένα φαντασμαγορικό show.

Ο Corgan αποκάλυψε επίσης ότι το συγκρότημα έχει ολοκληρώσει και το μεγαλύτερο μέρος του «Shiny And Oh So Bright, Vol.3», το οποίο θα περιλαμβάνει 10 κομμάτια και θα κυκλοφορήσει μετά το «Mellon Collie/Machina» sequel.

Οι Smashing Pumpkins θα κυκλοφορήσουν το «Cyr» στις 27 Νοεμβρίου, με την μπάντα να μας έχει ήδη δώσει γεύση από τα singles «Confessions Of A Dopamine», «Wrath», «Anno Satana» και «Birch Grove».

Δείτε το 10λεπτο video με το μήνυμα και τις αποκαλύψεις του Billy Corgan για τα επερχόμενα projects των Smashing Pumpkins:

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top