ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Smashing Pumpkins κυκλοφόρησαν τα δύο νέα τραγούδια «Anno Satana» και «Birch Grove»

Στις 27 του ερχόμενου μήνα το διπλό album «Cyr». Μετά τα «Confessions Of A Dopamine Addict» και «Wrath», οι Smashing Pumpkins έδωσαν στην δημοσιότητα ακόμα δύο νέα τραγούδια μέσα από το επερχόμενο album τους «Cyr». Ακούστε τα «Anno Satana» και «Birch Grove». Στις 27 Νοεμβρίου οι Smashing Pumpkins πρόκειται αν επιστρέψουν…

Στις 27 του ερχόμενου μήνα το διπλό album «Cyr».

Μετά τα «Confessions Of A Dopamine Addict» και «Wrath», οι Smashing Pumpkins έδωσαν στην δημοσιότητα ακόμα δύο νέα τραγούδια μέσα από το επερχόμενο album τους «Cyr». Ακούστε τα «Anno Satana» και «Birch Grove».

Στις 27 Νοεμβρίου οι Smashing Pumpkins πρόκειται αν επιστρέψουν δισκογραφικά με το ενδέκατο album τους που θα περιλαμβάνει 20 νέες συνθέσεις, με τους Billy Corgan & Co. να μας δίνουν δύο νέα δείγματα.

Το «Anno Satana» συνοδεύεται και από ένα animated video, κάτι που έχει γίνει ήδη και στα τραγούδια που έχουμε ήδη ακούσει:

Ακούστε το «Birch Grove»:

Τα «Anno Satana» και «Birch Grove» είναι το πέμπτο και έκτο τραγούδι που ακούμε μέσα από το «Cyr».

«Αυτή είναι η πρώτη φορά από το «Machina» του 2000 που ο James, ο Jimmy και εγώ δουλεύουμε πάνω σε νέο υλικό. Τα νέα τραγούδια έχουν περισσότερο βάθος και εύρος» θα πει στις δηλώσεις του φυσικός ηγέτης των Smashing Pumpkins.

Θυμίζουμε πως ο προηγούμενος δίσκος του συγκροτήματος «Shiny and Oh So Bright, Vol. 1 / LP: No Past. No Future. No Sun» κυκλοφόρησε το 2018.

Το tracklist του «Cyr»:
01. The Colour Of Love
02. Confessions Of A Dopamine Addict
03. Cyr
04. Dulcet In E
05. Wrath
06. Ramona
07. Anno Satana
08. Birch Grove
09. Wyttch
10. Starrcraft
11. Purple Blood
12. Save Your Tears
13. Telegenix
14. Black Forest, Black Hills
15. Adrennalynne
16. Haunted
17. The Hidden Sun
18. Schnaudenfreund
19. Tyger, Tyger
20. Minerva

SMASHING PUMPKINS - CYR
SMASHING PUMPKINS – CYR

Latest from TOP STORIES

Go to Top