ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Sólstafir ετοιμάζουν την δισκογραφική τους επιστροφή

…Και αναμένεται να είναι αρκετά heavy. Τρία χρόνια μετά το καταπληκτικό «Berdreyminn», οι Sólstafir μπαίνουν και πάλι στο studio για την ηχογράφηση του νέου τους studio album. Μέσα στο 2020 η κυκλοφορία του νέου δίσκου από την Season Of Mist. Το προηγούμενο διάστημα οι Ισλανδοί φρόντισαν με αναρτήσεις τους στα…

…Και αναμένεται να είναι αρκετά heavy.

Τρία χρόνια μετά το καταπληκτικό «Berdreyminn», οι Sólstafir μπαίνουν και πάλι στο studio για την ηχογράφηση του νέου τους studio album. Μέσα στο 2020 η κυκλοφορία του νέου δίσκου από την Season Of Mist.

Το προηγούμενο διάστημα οι Ισλανδοί φρόντισαν με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να μας προετοιμάσουν για το νέο τους δισκογραφικό βήμα. Πλέον ήρθε και η επιβεβαίωση από τον frontman της μπάντας «Addi» Tryggvason, ο οποίος σε μήνυμα του τόνισε: «Πολλά από τα νέα κομμάτια έχουν γραφτεί σε κιθάρα αντί για πιάνο που κάναμε στο παρελθόν. Το αποτέλεσμα όπως καταλαβαίνετε είναι αρκετά heavy. Είχαμε καιρό να γράψουμε τόσο δυνατά τραγούδια».

Recording new album at Sundlaugin Studio.

Gepostet von SÓLSTAFIR am Sonntag, 23. Februar 2020

Ο νέος δίσκος των Sólstafir αναμένεται να κυκλοφορήσει στο δεύτερο μισό της χρονιάς, με τις πρώτες ανακοινώσεις να αναμένονται μέσα στην άνοιξη.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top