ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Steel Panther ανακοίνωσαν το album «Heavy Metal Rules»

Δείτε το video του single «All I Wanna Do Is Fuck (Myself Tonight)». Οι Steel Panther θα ρίξουν στην αγορά στις 27 Σεπτεμβρίου το νέο τους album με τίτλο «Heavy Metal Rules». Οι Αμερικανοί rockers έδωσαν στην δημοσιότητα το ολοκαίνουριο video clip του νέου τους single «All I Wanna Do…

Δείτε το video του single «All I Wanna Do Is Fuck (Myself Tonight)».

Οι Steel Panther θα ρίξουν στην αγορά στις 27 Σεπτεμβρίου το νέο τους album με τίτλο «Heavy Metal Rules».

Οι Αμερικανοί rockers έδωσαν στην δημοσιότητα το ολοκαίνουριο video clip του νέου τους single «All I Wanna Do Is Fuck (Myself Tonight)», το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Ο δίσκος αρχικά ήταν να κυκλοφορήσει νωρίτερα, όμως όπως αποκάλυψε ο τραγουδιστής Michael Starr, όλα τα αρχεία σβήστηκαν κατά λάθος και η διαδικασία έπρεπε να αρχίσει από την αρχή: «Δεν αστειεύομαι καθόλου. Τα πάντα χάθηκαν. Όλοι οι στίχοι και μουσική. Έπρεπε να πιάσουμε όλο το project από την αρχή».

Ο Starr χαρακτήρισε το «Heavy Metal Rules» ως τον απόλυτο δίσκο για ένα rock party: «Κάθε riff, κάθε κομμάτι και μελωδία είναι το soundtrack της heavy metal ζωής σου. Το πρώτο μας single είναι το κομμάτι εκείνο που θέλεις να ακούσεις είτε ετοιμάζεσαι να κάνεις σεξ μόνος σου είτε με 17 κορίτσια στην σειρά».

Το tracklist του «Heavy Metal Rules»:
01. Zebraman
02. All I Wanna Do Is Fuck (Myself Tonight)
03. Let’s Get High Tonight
04. Always Gonna Be a Ho
05. I’m Not Your Bitch
06. Fuck Everybody
07. Heavy Metal Rules
08. Sneaky Little Bitch
09. Gods of Pussy
10. I Ain’t Buying What You’re Selling

STEEL PANTHER – HEAVY METAL RULES

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top