ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Stone Sour μπαίνουν στον πάγο για μεγάλο διάστημα

Corey Taylor: «Το συγκρότημα για την ώρα έχει κλείσει τον κύκλο του». Ο Corey Taylor αποκάλυψε πως οι Stone Sour θα μπουν στον πάγο για απροσδιόριστο διάστημα, προσθέτοντας ότι «το συγκρότημα για την ώρα έχει κλείσει τον κύκλο του». Διαβάστε τα όσα είπε στο podcast του Neil Griffiths. Ήταν λογικό.…

Corey Taylor: «Το συγκρότημα για την ώρα έχει κλείσει τον κύκλο του».

Ο Corey Taylor αποκάλυψε πως οι Stone Sour θα μπουν στον πάγο για απροσδιόριστο διάστημα, προσθέτοντας ότι «το συγκρότημα για την ώρα έχει κλείσει τον κύκλο του». Διαβάστε τα όσα είπε στο podcast του Neil Griffiths.

Ήταν λογικό. Από την στιγμή που ο Corey Taylor αποφάσιζε να κυκλοφορήσει προσωπικό δίσκο, οι Stone Sour θα έμεναν αρκετά πίσω στο μυαλό του, αν μάλιστα υπολογίσουμε και το αυξημένο του πρόγραμμα με τους Slipknot.

Ο Αμερικανός τραγουδιστής σε συνέντευξη που παραχώρησε στο The Green Room podcast του Neil Griffiths, αποκάλυψε πως οι Stone Sour παύουν κάθε δραστηριότητα «για απροσδιόριστο διάστημα». Αυτό όμως που έκανε μεγαλύτερη αίσθηση, ήταν η δήλωση του frontman πως «για την ώρα η μπάντα φαίνεται να έχει κλείσει τον κύκλο της».

«Αποφασίσαμε όλοι στο συγκρότημα να σταματήσουμε τους Stone Sour για απροσδιόριστο διάστημα. Έτσι είναι. Έτσι και αλλιώς, ο καθένας από εμάς έχει πλέον το δικό του project και ασχολείται με αυτό» είπε με νόημα ο Taylor.

Ο Taylor είχε ουσιαστικά προαναγγείλει το γεγονός, λίγο μετά την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του πρώτου του προσωπικού δίσκου με τίτλο «CMFT».

Το πρώτο album του frontman των Slipknot πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 2 Οκτωβρίου μέσω της Roadrunner Records.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top