ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Stone Temple Pilots κυκλοφορούν το ακουστικό «Perdida»

Ακούστε το πρώτο single «Fare Thee Well». Το πρώτο τους ακουστικό album με τίτλο «Perdida» ανακοίνωσαν πως θα κυκλοφορήσουν στις αρχές της επόμενης χρονιάς οι Stone Temple Pilots. Ο δίσκος περιλαμβάνει 10 συναισθηματικά τραγούδια, με πρώτο single το «Fare Thee Well» που έκανε ήδη πρεμιέρα στις ψηφιακές πλατφόρμες και μπορείτε…

Ακούστε το πρώτο single «Fare Thee Well».

Το πρώτο τους ακουστικό album με τίτλο «Perdida» ανακοίνωσαν πως θα κυκλοφορήσουν στις αρχές της επόμενης χρονιάς οι Stone Temple Pilots.

Ο δίσκος περιλαμβάνει 10 συναισθηματικά τραγούδια, με πρώτο single το «Fare Thee Well» που έκανε ήδη πρεμιέρα στις ψηφιακές πλατφόρμες και μπορείτε να ακούσετε παρακάτω.

Ο μπασίστας Robert DeLeo τόνισε για το «Perdida»: «Όταν συμβαίνουν διάφορα στην ζωή μου, η κιθάρα αποτελεί την καλύτερη θεραπεία».

Ο drummer Eric Kretz πρόσθεσε: «Το να ηχογραφήσουμε ένα ακουστικό album σαν αυτό ήταν κάτι που θέλαμε να κάνουμε εδώ και χρόνια. Συνήθως παίζουμε κάποια ημί-ακουστικά τραγούδια στην περιοδεία μας. Όταν οι Robert και Dean άρχισαν να μας παίζουν αυτά τα κομμάτια, ξέραμε ότι θα ταίριαζαν σε ένα ακουστικό LP».

Υπεύθυνος για τους στίχους του album είναι ο Jeff Gutt, ο τραγουδιστής που μπήκε στην μπάντα το 2017.

Οι ηχογραφήσεις του δίσκου πραγματοποιήθηκαν στο προσωπικό studio του Kretz, Bomb Shelter Studio με τους Stone Temple Pilots να χρησιμοποιούν στα κομμάτια τους πλήκτρα, φλάουτο («I Didn’t Know The Time») και σαξόφωνο («Years»).

Το tracklist του «Perdida»:
01. Fare Thee Well
02. Three Wishes
03. Perdida
04. I Didn’t Know The Time
05. Years
06. She’s My Queen
07. Miles Away
08. You Found Yourself While Losing Your Heart
09. I Once Sat At Your Table
10. Sunburst

STONE TEMPLE PILOTS – PERDIDA

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top