ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Stone Temple Pilots ολοκλήρωσαν το νέο τους album!

Μέσα στο 2020 η κυκλοφορία του δίσκου. Οι Stone Temple Pilots έχουν ολοκληρώσει τις ηχογραφήσεις του νέου τους δίσκου, δεύτερου με τον Jeff Gutt πίσω από το μικρόφωνο. Ο frontman των Αμερικανών rockers τόνισε πως ο δίσκος θα περιλαμβάνει «νέα, όμορφα και διαφορετικά μεταξύ τους τραγούδια», προσθέτοντας ότι η μπάντα…

Μέσα στο 2020 η κυκλοφορία του δίσκου.

Οι Stone Temple Pilots έχουν ολοκληρώσει τις ηχογραφήσεις του νέου τους δίσκου, δεύτερου με τον Jeff Gutt πίσω από το μικρόφωνο.

Ο frontman των Αμερικανών rockers τόνισε πως ο δίσκος θα περιλαμβάνει «νέα, όμορφα και διαφορετικά μεταξύ τους τραγούδια», προσθέτοντας ότι η μπάντα δημιούργησε εντελώς ελεύθερα και χωρίς περιορισμούς το νέο της υλικό.

Ο Gutt είχε κάνει ντεμπούτο με τους Stone Temple Pilots στο ομότιτλο album της μπάντας το 2018.

Οι Stone Temple Pilots με αφορμή τα 25α γενέθλια του «Purple», πρόκειται να επανακυκλοφορήσουν το album με αρκετό bonus υλικό το φθινόπωρο. Ο νέος τους δίσκος, δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει πριν από τα μέσα της επόμενης χρονιάς.

Ο Jeff Gutt προσλήφθηκε από τους Stone Temple Pilots το 2017, με το συγκρότημα να τον ξεχωρίζει ανάμεσα σε 15,000 υποψηφίους. Στο παρελθόν ο 43χρονος τραγουδιστής είχε εμφανιστεί στο X-Factor, ενώ στα 90s είχε παρουσία στους nu-metallers Dry Cell.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top