ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Strokes ανακοίνωσαν το νέο τους album «The New Abnormal»

Δείτε το video clip του πρώτου single «At The Door». Οι Strokes επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες και έδωσαν στην δημοσιότητα τις λεπτομέρειες της δισκογραφικής τους επιστροφής. Ο νέος δίσκος των Αμερικανών rockers θα κυκλοφορήσει από την Cult/RCA στις 10 Απριλίου. Πρεμιέρα για το νέο single «At The Door». Το έκτο full length…

Δείτε το video clip του πρώτου single «At The Door».

Οι Strokes επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες και έδωσαν στην δημοσιότητα τις λεπτομέρειες της δισκογραφικής τους επιστροφής. Ο νέος δίσκος των Αμερικανών rockers θα κυκλοφορήσει από την Cult/RCA στις 10 Απριλίου. Πρεμιέρα για το νέο single «At The Door».

Το έκτο full length album των Strokes ηχογραφήθηκε στα Shangri-La Studios, στο Malibu, με παραγωγό τον σπουδαίο Rick Rubin. Οι Νεοϋορκέζοι rockers κυκλοφόρησαν και το video clip του πρώτου single «At The Door», το οποίο έκανε πρεμιέρα στις ψηφιακές πλατφόρμες.

Το «The New Abnormal» ακολουθεί το LP «Comedown Machine» του 2013. Τα 2016 το συγκρότημα κυκλοφόρησε το EP «Future Present Past».

Το tracklist του «The New Abnormal»:
01. The Adults Are Talking
02. Selfless
03. Brooklyn Bridge To Chorus
04. Bad Decisions
05. Eternal Summer
06. At The Door
07. Why Are Sundays So Depressing
08. Not The Same Anymore
09. Ode To The Mets

THE STROKES – THE NEW ABNORMAL

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top