ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Struts συνεργάζονται με τον Robbie Williams στο νέο τους single «Strange Days»

Οι Άγγλοι rockers κυκλοφορούν το νέο τους album τον Οκτώβριο. Οι Άγγλοι rockers Struts ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους, τρίτου συνολικά, album με τίτλο «Strange Days». Στις 16 Οκτωβρίου η κυκλοφορία του. Ακούστε το πρώτο single με την συμμετοχή του Britpop αστέρα Robbie Williams! Οι Struts βρέθηκαν εν μέσω…

Οι Άγγλοι rockers κυκλοφορούν το νέο τους album τον Οκτώβριο.

Οι Άγγλοι rockers Struts ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους, τρίτου συνολικά, album με τίτλο «Strange Days». Στις 16 Οκτωβρίου η κυκλοφορία του. Ακούστε το πρώτο single με την συμμετοχή του Britpop αστέρα Robbie Williams!

Οι Struts βρέθηκαν εν μέσω πανδημίας να συνθέτουν υλικό για το νέο τους album που θα διαδεχθεί το πολύ επιτυχημένο «Young & Dangerous» του 2018. Το group από το Derby έκανε την έκπληξη και στο ομότιτλο τραγούδι του «Strange Days» συνεργάζονται με τον αστέρα της pop, Robbie Williams.

«Κυρίες και κύριοι είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το νέο μας single και το νέο album «Strange Days». Σε αυτό έχουμε την τιμή να έχουμε μαζί μας στο ομότιτλο τραγούδι του δίσκου έναν από τους μουσικούς μας ήρωες, τον Robbie Williams».

Η ανακοίνωση των Struts συνεχίζεται: «Έχοντας τηρήσει όλα τα μέσα προστασίας, βρεθήκαμε στο studio και ηχογραφήσαμε το νέο μας album μέσα σε δέκα μέρες. Ήταν αναμφίβολα δέκα μαγικές μέρες. Ελπίζουμε πως και εσείς όταν ακούσετε τα τραγούδια θα νιώσετε αυτή την μαγεία».

Ο νέος δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 16 Οκτωβρίου από την Interscope, με τις πληροφορίες να ανακοινώνονται σύντομα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top