ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Swans επιστρέφουν με το «Leaving Meaning»

Ακούστε το πρώτο single «It’s Coming It’s Real». Αφού πρώτα ο Michael Gira διέλυσε το line-up που αποτελούσε τους Swans την περίοδο 2010-2017, επανήλθε στο προσκήνιο με την ανακοίνωση νέου album! Ο δίσκος τιτλοφορείται «Leaving Meaning» και θα κυκλοφορήσει στις 25 του ερχόμενου μήνα από την Young God/Mute. Πρώτο single…

Ακούστε το πρώτο single «It’s Coming It’s Real».

Αφού πρώτα ο Michael Gira διέλυσε το line-up που αποτελούσε τους Swans την περίοδο 2010-2017, επανήλθε στο προσκήνιο με την ανακοίνωση νέου album!

Ο δίσκος τιτλοφορείται «Leaving Meaning» και θα κυκλοφορήσει στις 25 του ερχόμενου μήνα από την Young God/Mute. Πρώτο single είναι το «It’s Coming It’s Real» το οποίο έκανε πρεμιέρα στις ψηφιακές πλατφόρμες.

Το «Leaving Meaning» βρίσκει τον Gira να συνεργάζεται με μια σπουδαία ομάδα μουσικών όπως οι Thor Harris, Norman Westberg, Ben Frost, Maria και Ann Von Hausswolff, Baby Dee και άλλους.

«Πρόκειται για το πρώτο album των Swans μετά την διάλυση της μπάντας που συνεργαζόμουν την περίοδο 2010-2017. Το σημερινό line-up του συγκροτήματος απαρτίζεται από ανθρώπους επιλεγμένους τόσο για τον μουσικό όσο και για τον προσωπικό τους χαρακτήρα» αναφέρει ο Gira στις δηλώσεις του.

Και προσθέτει: «Θεωρώ πως οι άνθρωποι αυτοί είναι κατάλληλοι για την μουσική και την ατμόσφαιρα που έχουν τα νέα τραγούδια. Είναι μουσικοί που θαυμάζω και απολαμβάνω την παρέα τους».

Το tracklist του «Leaving Meaning»:
01. Hums
02. Annaline
03. The Hanging Man
04. Amnesia (ft. Anna and Maria von Hausswolff)
05. Leaving Meaning (ft. the Necks)
06. Sunfucker (ft. Anna and Maria von Hausswolff)
07. Cathedrals of Heaven
08. The Nub (ft. Baby Dee and the Necks)
09. It’s Coming It’s Real (ft. Anna and Maria von Hausswolff
10. Some New Things
11. What Is This
12. My Phantom Limb

 

SWANS – LEAVING MEANING

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top